Bebiiii Hanimlar Konya’da yaşıyorum ayrıntılı ultrason haftam geldi. Yaptıran var mı nerelerde yaltrdiniz yardmci olan bilgi vereck olan varsa lütfen kaç dk sürdü nasıl bı muyene 🙏🏻 perinatolog olursa daha iyi olur öneriniz varsa
Bebiiii sedaa- 19 -23 haftaları arasında biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem. Ben şuan 21 haftamdayim
ikikizannesi__ Hanımlar fakülteye veya şehir Hastanesi’nde nasıl randevu aldınız MHRS randevulari kapalı kadindogum yönlendirmesyle gidilir yazıyor
ikikizannesi__ Bebiiii doğrudan randevu verilmemektedir diyor bende yine. Acaba devlette hiç kadindogum kaydım olmadigi içinmi öyle diyor. Nasıl cözulurki bu
Bebiiii ikikizannesi__ yaa hiç bilmiyorum inanın belki kaydınız hiç yok diyedi ama sistemden alamıyorsanız arayipta randevu alın öylede deneyin. ben az önce baktım birkaç doktor randevu acmisti . Ben kendi doktoruma randevu bile almıyorum hatta kendi hastalarına randevusuz bakıyor Meram tıpta. Zaten ben perinatoloji takipliyim belki ondandir ama farklı görüş almak istediğim için başka doktora bakmıştım sistemde açıkti
Mustakime ikikizannesi__ perinatoloji bölümüne kadın doğum doktoru yönlendirmeden gidemezsiniz bilgisayardan herhangi bir kadın doğum doktorunun sizi perinatolojiye yönlendirmesi lazım ancak öyle sıra alabilirsiniz
bnurrr Ben 21. Haftada gitmiştim Prof ahmet başaran kliniği var Meram da ücreti 400 TL idi Ağustos’un ortasında gitmiştim piyasa koşullarını düşününce makul geldi ve güzel ilgileniyor
Bebiiii bnurrr teşekkür ederim 🙏🏻 evet fiyatı baya uygunmuş belki hâlâ öyledir şuanda 800 TL altında ultrason hiç görmedim
ikikizannesi__ Mustakime anladım canım çok teşekkür ederim o halde detaylı zamanı gelince doktorum öyle bir yönlendirme yapacaktir