hamzaaybarssmom Elif_korkmaz38 İnşallah canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ben hamile olduğum dönemde doktorum 8, 9 kilo alman lazım maksimum demişti
hamzaaybarssmom Elif71 İnşallah olmaz peki siz kan pıhtılaşması olduğunu nasıl öğrendiniz? Ne güzel Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah gerçekten moral çok önemli 🤲🏻😊
Elif71 hamzaaybarssmom ilk doğumumdan 4 gün sonra malesef beyine pıhtı attı kısmi felç geçirdim o arada tahliller yapılınca ortaya çıktı pıhtılaşma olduğu
hamzaaybarssmom HavvaSonmez03 Kürtaj oldum 2,5 ay önce bebeğin kalbi durduğu için zaten en azından 1,5 ay daha geçsin diye düşünüyorum o süre zarfında da elimden geldiğince verip öyle hamile kalmayı düşünüyorum inşallah 😊
hamzaaybarssmom Semaemre28 Gerçekten herşey nasip, ikiniz de sağlıklıysanız gerisi mühim değil, ister normal olsun ister sezaryen 😊
hamzaaybarssmom Elif71 çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah Allah kimsenin başına vermesin 🤲🏻
Yasem45 teachering06 diyetisyen desteği aldınız mı 7. Haftadayım bulantı vs yaşamadım 110 kilo ile hamile kaldım diyetisyen desteği almalı mıyım ?
mrvsrcn ben 80 kiloyum pcosum doktorum zayıflmamı söyledi gebe kalamıyorum :( ama insülin direncim olduğu için de kolay kolay kilo veremiyorum ne yapacağım bilmiyorum :(