ggcr Kizlar 6 bucuk aylik hamileyim su anda ve doguma giderkende birde bunu dusunmek istemiyorum ağda erken dogumu tetikliyormus ama cokta yaptiran var yaptiran varmi agda
Prensannesiiiiiii ggcr canım ben 36 haftalık hamileyim başından beri yapıyorum sadece bu ay kendim yapamadım göbekten dolayı kuaföre gittim yaptı hiç bir sıkıntı yaşamadım temiz oluyor sürekli uğraşmak zorunda kalınmıyor
UmmNasuh ggcr canım benim doktorum yasakladı ağdayı erken doğum riskim olduğu için jilet kullanmamı söyledi doğumdan sonra lazer gideceğim için pek sorun etmedim bende jiletle almaya başladım sadece bikini bölgesi tabiki diğer yerler ağdaya devam
bykarakan ggcr hep ağdaya gidiyordum öncede 8 haftalıkken gittim hamililekle biraz geç çıkıyor 1.5 2 ayda bir gidiyordum hiç de sorun olmadı doğumdan 3 4 gün öncede gitmiştim sadece karnın çıktıkta sedyede hareket zor oluyor o kadsr
ggcr MMelissaaa- benimde cok tanidigim var ama daha onceden agda bir iki defa yaptirdim korkuyorum da acikcasi😳
Merveofs Canım hamilelikte hep ağda yaptım başından sonuna kadar. 39.haftanın ortasında doğum yaptım yani erkeni tetikleme falan olmadı
Prensannesiiiiiii ggcr kuaförden kuaföre değişiyor o eli hızlıysa fazla acımaz size tavsiye gitmeden önce duş alıp gidin o da acıyı hafifletiyor bide normal bebek pudrası kullanın bazı kuaförler kullanmıyor siz yanınızda götürün
Evin45 ggcr yok öyle birşey ben 8. Aya kadar kendi ağdamı kendim yapıyordum karnım büyüyünce kuaföre düzenli olarak gidiyorum şuan 39+4 haftalığım daha pazar günü gittim dün doktor kontrolünde sancı ve açılma yoktu öyle olsaydı aylar önce doğurmuş olurdum
Muk02- ggcr yo kim demiş erken doğum riskim vardı ben yine gittim gittim de yaptırdığım ağda evde kendi yaptığım epilasyondan daha sert ve çabuk çıkıyor 🤷♀️
cansualisa ggcr ben ilk kızımda da yaptırdık oğlum da da devam ediyorum 24+6 yımmm hiçbir sorun yasamadımmm
Kubraanne_ ggcr 38 haftamdayım yarın yine gidicem mesela alakası yok kasma aşırı çok kendini yeter ben 1 buçuk yıldır sürekli giderim asla başka birşey vurmam hala acılı oluyor ama temiz oluyor şimdi doğum öncesi son gidişim