Kubrabsyg45 Cansucannnnnnnn ben pcoydum combi kullandım 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Bununla beraber hacamat sülük yaptırdım. Artık hangisinin vesilesi Allah kerim
Zln2152 Cansucannnnnnnn sağol güzelim Allah razı olsun 💜🙏 valla bende de bu ay az birşey umut varda bakalım inşallah olur kuzum bugün kasıklarımda baya ağrı var nedendir bilmiyorum ama enfeksiyon değil mi meçhul idrarda hafif bşr koku var Çünkü🥲
Anneperi Cansucannnnnnnn Bana dr önerdi cikolata kistim vardı yumurtalık ları besliyor kolay hamile kalıyor etkisini gördük biz deneyin dedi 2.kutuda kaldım
Mmeelloo Cansucannnnnnnn ben pcosluyum doktor tavsiyesi ile üç ay kullandım.ucuncu ay hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Bedriyek Cansucannnnnnnn pcosdan şüpheleniyor du doktor aç tok farketmez dedi ama ben hep aynı saatte içiyordum tok olarak hiç eksiksiz içtim yumurta takibi yaptı aynı zamanda doktor yumurtlama günü ilişki sonrası hemen hamile kaldım
Bedriyek Zln2152 hergün ilişkiye girmek faydadan çok zarar gün aşırı girilmesi gerekiyor sperm kalitesi için
Dyg___ Cansucannnnnnnn 1 buçuk seneden fazla bir süre hamile kalamamıştım bu ilacı kullandığım ay hamile kaldım. Doktora gittiğimde yanında ki asistana bak bu ilacı verdiklerim teker teker gelmeye başladı görüyomusun demişti 😊
Cansucannnnnnnn Dyg___ ayy bebeğim inşallah yaa ınsllah o kadar çok istiyorum ki canım senin pcos muydun yoksa normal olarak mi önerdi doktor 😌
Dyg___ Cansucannnnnnnn yok canım normaldim ben. İnşallah hayırlısıyla biran önce sana ve tüm isteyenlere nasip etsin Allah ım 🙏🏻🥰
Bedriyek Zln2152 yumurtalık takibi yaptırın bi imkanınız varsa devlette yapıyorlar en azından yumurtlama gününüzü bilirsiniz
Zln2152 Bedriyek onu hiç bilmiyorum yaptırmadım kuzum sadece uygulamaya göre hep denedim oda ne kadar doğru
Bedriyek Zln2152 uygulama doğru çıkmıyor genellikle bende hep öyle yapıyordum yumurtlamam çok alakasız bir gün oldu hiç o gün değildi