Ada09 Kızlar 36.haftada idrara baskı hissedip 15 dk da bir wcye giden var mı ?su içmeye bile korkuyorum artık acaba bebek doğum kanalına mı girdi?hareketleri tam cati üzerinde hissediyorum özellikle geceleri ve sabah kalkınca şiddetli çatı agrisi yaşıyorum yürümek bile zor oluyor fiki olan yazabilir mi ?
Fatmasnny Ada09 bende aynı durumdayım 37. Haftaya girdim bugün. 2 haftadır durum aynı anlattığınız gibi. Hele geceleri kabus gibi sürekli vc deyim.
Ruken44 Ada09 normal canım bebegin yeri daralıyor yer yapıyor kendine doguma hazırlıyor kendini son hafta daha çok gidersin lavaboya bende 35 im bendede var bu sıkıntılar Çarşamba günü gidecem doktoruma
Fatmasnny Ada09 doktor tahmini 6 Kasım dedi Ama Cuma’yı bekliyorum kontrol günüm o zaman. Daha Çatı muayenesi olmadım yada nts ye girmedim bakalım bekleyip göreceğiz 🙂
Elizim 38 haftayı bitirmek üzereyim son 3 gündür sürekli baskı yapıyor rahmin üstünde kafası çatıya girmiş gibi ayagımı eskisi gibi uzatamıyorum oturamıyorum ayakta geziyorum sürekli geceleri zaten uyumak çok zor devamlı tuvalete gidiyorum sag salim dogurayım artık diye dua ediyorum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼