ilknuribrahimbelis Kızlar benim bebeğim zaten aşağıdaydı bugün suyumun az olduğundan şüphelendikleri için renkli ultrasona soktular suyu normal çıktı ama bebek kanala girmiş dediler 22 ekime sezeryan verdiler sizin de bekletmişler miydi 36+1deyiz bu arada
Kelebekk-0307 ilknuribrahimbelis kanala inmesi hemen dogmasi anlamına gelmiyor ki benimki 36.haftada kanala girdi ama 39 da doğdu zorunlu sezaryen mi olacak sizin bundan dolayı anlamadm
ilknuribrahimbelis Kelebekk-0307 yok benim bebeğim 27den beridir aşağıdaydı ama bu sefer baya girmiş kanala dedi hayır benim sezeryan olacaktı zaten ben sadece bebeğin kanalda olması sıkıntı yaratır mı anlamında sordum😊
Annemveben2 Bende 6 gün kaldı kanala girmişmidir bilmiyorum. Sancilarıml bekliyorum. O günü niye beklemiyorlar onu anlamadım suyu normalse eger
ilknuribrahimbelis Annemveben2 canım benim eşim uzman çavuş burada yok Irakta onun doğuma gelebilmesi için planlı doğum istedim doktorumdan, benim merak ettiğim şey kanala giren bebek bekletilir mi doğum icin sadece o😊
Kelebekk-0307 ilknuribrahimbelis anladm ama benim bildiğim kadarıyla kanala inince sezaryen olmuyor yanlış biliyor da olabilirim