Sema58 Bukett95 evet anlami cok guzel iste anlami 1-0 onde yapiyor ama herkes bu ismi koyuyor bu siralarda o da benm kafami karistiriyor :)
Krispiim16 Sema58 şöyle düşünün belki kararınızda etkili olabilir anlamından çok ileriki yaşlarında arkadaşlarının arasında isim beğenmemezkik gibi bi durum söz konusu çoğu kız yaşamıştır bence bunu bu açıdan düşünün karar vermelisiniz canım 😌☺️
Sema58 Krispiim16 iste bende biraz onu dusunuyorm bir sinifta 20 kisileri 9 kizin adi duru ne bilim deren hem modern hemde az kiside duydum ilk cocugum esimide kirmak istemiyorum ama anlamida durunun cok guzel deren anlami pek yok :)
Krispiim16 Sema58 iki isim düşünmezmisin peki ? Durunun anlamı güzel ama ben derenden yanayım canım çünkü artık isimlerin anlamları bence pek yok mesela benim adım çok nadir hiç rastlamadım kendi adımda birine ve bu güzel bi his
Sema58 Krispiim16 evet canim iki isim birlikte her zaman kullanilmadigi icin tek isim istiyoruz yani siz deren koy diyorsunuz :)
Sema58 anneee alya isminide seviyorum ama soyleyemiyorum allya die l kalin cikior yakistirmiorm soylemeyi o ismi kendime😂😂
Krispiim16 Türkiye’de kaç tane Duru isminden var?: 19 983 İstanbul’da kaç tane Duru isminden var?: 5 634 Duru isminin kullanım sıklığı: Türkiyede her 29,448 kişiden birinin ismi Duru. Türkiye’de kaç tane Deren isminden var?: 2 114 İstanbul’da kaç tane Deren isminden var?: 518 Deren isminin kullanım sıklığı: Türkiyede her 9,816 kişiden birinin ismi Deren. İstatistik veriler belki kara vermeni sağlar 😌
Sema58 Krispiim16 evet bende bunu arastirmistir deren ismi az ve hos ama anlamli olmamasi iste biraz kafami karistirdi tesekkurler yorumlariniz icin😘💞