Hayattumutt Benim açlık 91 Saat 183 Saat 156 çıktı Sizde durumlar nedir? Doktorlarınız ne önerisinde bulundu?
egeninincisii Hayattumutt Açlık 95 1. Saat 157 2. Saati hatırlayamadım ama 2 haftadır diyet yapıyorum.
Gnl35 Hayattumutt açlık 81 Saat 191 Saat 114 çıktı. 5 haftadır diyet yapıyorum şuan normal seyirde 2 3 kere 150 gordum geri hep 140 altinda tokluk.
Sermec27 Hayattumutt açlık 95 tokluk 1 saat 196 2 saat 188 çıkmıştı doğuma kadar diyet yapmıştım sizinde çıkmış şeker geçmiş olsun
Hayattumutt Gnl35 daha doktor bakmadı ama banada diyet diyecek sanırım Şu parmak ucundan ölçüm işi gerçekten sıkıntı 😞Benim gebelikte bir sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor …
Gnl35 Hayattumutt ahh benimde öyle canım 20. Haftada damarda direnç cikti kan sulandirici başladı. Sonra tansiyon yükselmeye başladı günde 3 tane tansiyon hapı şimdi de seker Rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Hayattumutt Gnl35 kanama düşük riski plesentada yırtılma benzeri birşey hepsini yaşadım 5 aydır zaten yatıyorum evde …hepsi çözüldü derken şimdide şeker,sınırda yüksek çıkmış endokroloji ve diyetisyenle görüş dedi.