Tweetybaby Merhabalar bebek odası kaçıncı ayda aldınız ve nereden aldınız fiyat aralıkları nedir yardımcı olur musunuz?🦋
SemihDamlaDalan Tweetybaby Biz çilekten aldık çok kaliteli şık kullanışlı cinsiyet belli olduktan sonra aldık biz 20. Haftadan sonra yani☺️ Fiyatı biz aldığımızda 4 bindi şimdi hiç bilmiyorum nasıl fiyatlar ama çok iyi çıktı kaliteli
ozgeya Tweetybaby 28.haftada Çilek Mobilya’dan sipariş ettik,32. Haftamda kuruldu. Biz Natura Baby serisini aldık tam takım,içerisinde en büyük boy büyüyen beşik,3 kapılı gardırop,çamaşırlık ve üst rafı,uyku seti,cibinlik var.biz aldığımızda 5.500 tl idi.
sudamlasi Tweetybaby 12+6 da çilekten almıştım😝18 yada 19 haftalıktım odayı kurduklarında. Şifonyer ve üç kapılı dolabı 2000 küsurdu şimdi artmış olabilir fiyatlar
Fatmasnny Tweetybaby https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/seriler/sundvik-serisi.aspx son iki ay kala yaptık odasını. Yukarıda linkini bıraktığım beşik dolap ve alt açmayı aldık ama biz aldığımızda daha ucuzdu şuan fiyatlar uçmuş durumda. Birde hiç oda yapmayıp anne yanı yada park beşik alanlar var. Bir süre öyle de yapabilirsiniz. Durum tamamiyle maddi yani 😊
Tweetybaby SemihDamlaDalan Bende 22.haftamdayım artık bakmaya başladım çilek çok iyi biliyorum çok teşekkürler tekrar bakıcam😍
Nefesimm Tweetybaby 32 haftaligim 21.haftamda detaylidan çıktım dolar yükseleceği haberleri çıkmıştı. Başımıza gelicekleri zamlari hissetik magaza magaza gezdik muthis biryere girdik aldık Zaten baya tanindik biryer noktabebeistanbul instgramdanda bakabilirsiniz 2.900tl aldik. 3 kapili dolap sifonyer sallanan buyuyen besik cibinlik uyku seti yatak sallanan koltuk veya sepet besik hediyeli paketi getirdiler kurdular bayılıyorum görenler de hayran kaldi cok kaliteli ve tatli 2 arkdasimda oradan aldi ardimdan suanda kampanya yapmis 2.950 hersey icinde bir arastirin yer pendik ama samsun eskisehir orduya erzuruma bile gonderim yapiyolarlar kurulum size ait oluyor o zaman
mucizemizibekliyoruzz Tweetybaby mobilyacıda özel olarak yaptırdık montessori mobilyalardan tabi 21. Haftamda sipariş vermiştim 1 ay içinde geldi. O zaman 3.000 e yaptırmıştık dolar sonradan fırladı şuan yükselmiş tabi 33. Haftadayız artık
EmelBG 4000-20000 arası değişiyor gördüğüm baktıklarım .Gençbebe’de indirim var mesela şuan bazı ürünlerde tercih edebilirsin .Çilek mobilya ,allbaby ,newjoy .Sana kalmış zamanı canım 15-30 gün aralığında teslim kurulum süresi değişiyor .Ona dikkat etsen yeter 👼🏼
Ayseoztrk Biz ne yazık ki çok geç kaldık 34 haftalık hamileyim daha dün aldık. Dünya yer gezdik 4 ün altında oda yok fiyatlar felaket yükselmiş. En sonunda küçük bir bebek mağazasından büyüyen beşik üç kapılı gardrop ve şifonyerini 2800 tl ye aldık. Mağaza uyku seti ve cibinliğini de hediye etti. Haftaya gelecek bakalım inşallah sıkıntısız kurulur
Tubagrnc Tweetybaby çileğin ürünlerine zam gelmiş çok pahalı bence. Biz ikeadan iki tane dolap aldık biri iki kapaklı biri ful çekmeceli 1800 tl çocuk bölümünden çok güzel ve kaliteli ebebekten park yatak 300 tl ye aldık baby and plus ın kuş evleri modeli hatta kuponumuz vardı 200 liraya mal oldu biraz büyüyünce bazalı yatak almayı düşünüyorum hem kardeş yaparız o zaman da o kullanır 😅