ebrue Arkadaşlar basına gelen oldu mu döndü mü sonradan doktor sezaryen icin gğn vereceğim dedi acaba döner mi yada dönmesi için ne yapmalıyım
Opheliaaa ebrue bu doktorlar manyak gı Kız ne günü daha küçük zaten bebek bana da 31. Haftada bebek ters sezeryan dedi. 35de döndü ve doğumdan bir saat önce bile dönen varmış.
Annesininportakali53 ebrue gün mü verecekmiş bu doktorlar iyice şaşırmış ya🤣 parayı nerden kırsak diye mi bakuyorlar kolaya mi kaçıyorlar anlamadım kız daha dur bende 32. Haftadayim bebek dogum anında bile dönebiliyor şimdiden ne sezeryan günü..
Elifsahin93- ebrue Donm yen dönmüyor bu bir gerçek ilk oğlumda 39a kadar bekledik dönmedi sezeryan oldum. Şuan ikizlere hamileyim sürekli dönüyorlar 32. Haftadayiz. Dün gittim yine dönmüşlerdi.
ebrue Opheliaaa aynen öyle bende cok duydum doğumda bile dönen varmış yani neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ortalama 50 gün var
Sevda87 ebrue bence acele etme canım daha döner o bebek içerde sürekli pozisyon degiştiriyo benimkide dönmemiş ama doktorum bi saat sonra gelsen belkide dönmüş olur dedi o yüzden aceleye gerek yok
Seyma0323 Canım bunu demek daha çok erken, ben 28 haftalıkken bebek tersdi, 30 haftalığım şu an ve dönmüştü en son ama daha çok döner diyor doktorlar 🙃36 haftadan sonra bakılır bence
Gizm16 Gerçekten bazen işin kolayina kaçıyorlar benim görümce yurt dışında ve normal doğum için anne karnındaki bebeği iki defa donderdiler ve normal yaptı burdakiler uğraşmak istemiyor