Mucizem_00 Ormanmeyvelii öyle mi nasıldı peki ele avuca geliyor muydu :) bende 3600 dogmusum eşim 3500 :)
Esrasya Ssszzzaaa benimkide geçen hafta 31+6 da 1580 geldi üzüldüm. Süt içmeye basladım, kaşar peynir, salatalık, ceviz bol bol yiyorum bakalım nolcak 😢 kızımda 3 kilo dogmustu 39da. Hala cok minyon biri.
Mucizem_00 Ssszzzaaa ben kıruyemiş süt yogurt böyle şeyler yiyorm ara ögünde canım onceden de şeker cıkmadan muz falan yiyordum kaşar peyniri
Mucizem_00 Esrasya bende süt ceviz fındık badem yiyiorm yogurt muz cok yedim şeker cıkınca bıraktım yarım yiyorm, kaşar peyniri de cok yedim
Esrasya Mucizem_00 32. Haftada 1800-2000 arasında olur diyo normal yani. Ama biz üzülüyoz işte 2500leri falan görünce 😢
hambostanimEymen Ben 6 buçuk kilo doğmuşum 9 ay 10 günü geçmişim eşim de 7 aylık doğmuş çok zayıfmış acaba bebişimiz nasıl doğacak merak ediyorum zafıy gibi biraz 25 haftalıkken 737 gramdı yarın 30 haftalık olucaz kontrolümüz var kilo almış mıdır acaba. Köy peyniri süt muz kuruyemiş et falan baya çok tükettim 5 hafta içinde 4 kilo aldım bebiş kaçını aldı bilmiyorum 🤷🏻♀️😅😅
Mucizem_00 hambostanimEymen evet bunlar kilo aldırıyor bebege yani cok kilolu olmasa bile haftasında gidiyor :)