Prensannesiiiiiii Ben 36+2 haftalığım bebeğim en son makat gelişti dün gece aniden karnım sertleşti nefesim daraldı bebek hareketlendi iki üç saat uyuyamadım acaba bebek dönmüş müdür bilgisi olan var mı makat gelişten dönen bebek nasıl anlaşılır
Ozzggeee Prensannesiiiiiii Hareketleri genelde mide kısmında daha çok hissedilir. Ve elinizi rahminizin üstüne koyduğunuzda yuvarlak birşey yani kafasını hissedersiniz. Mesela benim bebişte makat geliş kafası nerede elleyince hemen anlaşılıyo 🤭
3MelekAnnesiiii Prensannesiiiiiii ben dondugunu kaburgalarima vurmasindan anlamistim hic durmadan vuruyodu ayaklariyla agliodum acidan resmen😆 depikleye depikleye öldurdu beni 🤦♀️♥️
Bellacaio Prensannesiiiiiii büyük bir hareket yaşandığı kesin dönerken🫢dönmüş olma ihtimali yüksek ama ultrason cevabı verir. Aynı şeyi hissetmiştim o hafta doktorum dönmüş artık dedi 33. Haftadaydım
Prensannesiiiiiii Ozzggeee ya karnımın ortasında hareketleri bazen aşağıda oluyor göğsümun altında çok baskı oluyor bazen altta oluyor ne bileyim bir türlü çözemedim 😂
Ozzggeee Prensannesiiiiiii Aslında hafif karnınızı bastırarak anlarsınız yuvarlak sert birşey elinize gelirse kafası odur 😄
Kayraaa22 Benimde 34 35 gibi tersti sonra hareketler yaptım döndü döndükten sonra rahmimde daha net hareketleri hissetmeye başladım normalde kaburgama vuruyordu şuan daha aşahıda hareketleri
Prensannesiiiiiii Kayraaa22 ben hareketlerinden emin değilim her yerimde hareketlerini hissediyorum bazen göğsümun altında bazen karnımda yanlarımda bazen kasıklarımda eli kolu nerde bir türlü çözemedim