Kızlar evet dogurdum anlatmaya baslim özellikle aksam 7 gibi sancılarım basladı ama oncesinde ben hissettim sanki doguracagımı 1-2 gun icinee zaten o gun 40+0 dım kalktm evi temizledm sil süpür yaptım falan baya egildim kalktm sonra aksam 7 gibi bi regl agrısı ama sırta vuran bir agrı oldu anladım dusa girdim hemen hazırlık yaptım dustan ckktım baktım nişanım gelmis ama cok az neyse esime dedim dogururum ben bugun😂neyse yemek söyledk yedik derken sanclar artmaya basladı ben hemen egilme kalkma hareketleri yaptım size sunu söylim agrı baslayınca hemen hastanaye gitmeyin biraz agrınızı evde cekin derim neyse agrılar git gide arttı resmen bıcak gibi belime girip cıkıyor ilk yarım saatte bir sonra on bes dk bire en son 5 dakikaya dustu esime dedim hadi gidiyoruz zamanı geldi gece 2 gibi hastane olduk doktor alttan muane etti ve 4-5 cm acıklık var super dedi dogum katına cıkın 10 cm acılınca doguma alıcaz dedi odaya cktk tabi agrılar artı ben ölüyorum ama yok böyle birsey annemler geldi belime masaj yapıyor falan ama sizi korkutmak istemiyorum neyse sonra 3 saat sonra 8 cm oldu acılmam en son baktm saat 6 ya geliyordu sonra 9 cıktı ve bir anda buyuk lavabo ihtiyacı geldi ama bu arada 9 cm gelene kadar en az bi 20 kere alttan muane ettiler acılma var mı diye doktor en son baktı dedi bebek geliyor olabilr suyumda daha gelmemisti dogumda patlatalım dedi dogumhaneye alındım syumu patlattılar hemen patlamasıyla cocuk kaydı ve bası gorundu dedi doktor sonra ıkınmaya basla dedi tam bes defa ıkındım ama böyle bir ıkınma yok tüm gucumle cıglık ata ata sonra doktor tamam kafasını gorduk dedi tabi bu arada karnıma 3 kisi bastırıyor falan 5kez ıkındım ve bebegim dunyaya geldi 🙏🏽🙏🏽🥺dikis attılr kesi atılan yere ve oglum kucagımdaydı sonunda🙏🏽🤗🤗