Senem_11 Kızlar 32 hafta oldum cok sukur ama gebelık sekeri benı cok yordu artık sizler ne alemdesınız
Basaktrk Senem_11 benim gebelik şekeri yoktu ama tansiyon vardı 30 haftada başladı yendiğine içtiğine dikkat etmekten çok bunalmıştım ama doğum yaptıktan sonra hepsi geçiyor hiç bunalma ☺️
Hayattumutt Senem_11 yapılan şeker yüklemede sonuçlarınız ne çıkmıştı,ilk kaçıncı haftada yaptırdınız
Senem_11 Basaktrk vallahi cok bunaldım ama en cok da bebege zararı olcak diye cok korkuyorum artık oturup agladım az once
Senem_11 Basaktrk ınsallah ınsallah dua et bol bol lutfen sag saglım dogurayım artık diyorum bıraz daha buyusun dee dogsun 😔🤲
Hayattumutt Benim açlık 91 Saat 183 Saat 156 çıktı Sizde durumlar nedir? Doktorlarınız ne önerisinde Bulundu Normalde benim insülin direncim vardı Ve Ha1c düzeyim şekerim normal çıkardı ama bu şekilde çıktı 😞 Zaten genel olarak düzgün besleniyordum
Senem_11 Hayattumutt 24 haftada yaptırdım benim de tokluk 185 cıktı evde devamlı olcum yapıyorum ama ıllakı en ufak seyre yukselıyor Bı yumurta kırdım yedım bugun 1 dilim ekmek ile 150 cıkrı