Zeynep37 Arkadaşlar epidural anestezi ile sezeryan düşünüyorum sütün geç gelir falan diyorlar başına gelen var mı veya önerileriniz
1Mavimavi Zeynep37 sezaryanda biraz geç iniyor ama kişiden kişiyede değişir Milk tea için hemen indiriyor sütü Bebek çektikçede ilk ağızlık gelir zaten hemşireler gelip bi bakıyor sütünüzün inip inmediğine sonra bebeği göğsünüze koyuyorlar Onlar yönlendirecekdir
Busramusti Zeynep37 ilk doğumumu spinal anestezi ile oldum cumartesi günü sabah doğuma girdim sütüm hemen gelmedi ama bebek her acıktığında hemşireler emzirmemi istedi pazartesi sabaha doğru geldi sütum hastaneden çıkmadan
MrvRmzn Zeynep37 ben epidural oldum. Direk odama çıktığımda bebeğimi kucağıma verdiler emzirdim baya da sütüm vardı. Korkmayın inşallah gelir.
Seyma06 Bir sezeryanli olarak 34 haftalıkken sütum akmaya başlamıştı hurma yiyordum sürekli sezeryandan sonrada hemen geldi öyle kesilme durumu olmadı
Hunilininbirii Spinal sezeryan oldum ilk gün damla damla geldi ebeler süt gelmese bile 20 dakika sağ 20 dakika sol göğsünü emzir dedi diğer gün sütüm gelmişti