Batinseda Kızlar merhaba ögünlerimi atlamadan yerim ama yedikten sonra daha 5 dakika dolmadan karnım gurulduyo ve midem bulanıyor 31+2 yiz sizce nedir bu 🙄
Habis07 Batinseda aynısı bendede var cok fena gaz yapıyor mide baskısı cok arttı bebek donmedi bende kafa sıkıstırıyor ondan senin dondumu bebek geceleri hele felaketiz yatmadan once his bisi yeme
SevimErcis Batinseda 30. Haftadayım ve hala mide bulantılarım var çıkarıyorum sürekli mide yanması da çabası 😞😞 yalnız değilsin canım
Diclemahmut Batinseda bende 31 haftalik hamileyim bu 1 haftadir bende böyleyim her kalktigimda kendimi dolapta yemek yerken buluyorum anlamadim gitti
Batinseda Habis07 benim bebeğim dönmüş durumda ama az az sık sık yiyorum bu sefer sanki hamileligimin ilk ayı gibi istifra ediyorum karnım gurulduyo doymuyorum resmen bide kendimi saatlerce ac bırakmış gibi gözlerim kararıyor
Muhasebeci Batinseda canım bebek dönse de ayaklarla baskı yapıyor mideye normaldir bende de var aynı durum 34+0 olduk hala daha kahvaltı sonrası yediklerimi çıkarıyorum 😔😔
Batinseda Muhasebeci ay benim ki bide erken gelmeye çalışıyor onun ağrıları dayanılmaz hal alıyor bazen oturup agliyasim geliyo
Batinseda Maviss35 benim eşim ilk çocuk diye bişe demiyo ama canımın bişe istemesinden adam artık burun kıvırmaya başladı yavaştan 😬😬😬
Maviss35 Batinseda 😅😅 ben aşermedim öyle çok iki kere sadece onun dışında ama önüme ne gelse yiyom hayatta yok demem😅😅
Batinseda Maviss35 kız bide bende hamilelik şekeri var yiyemedigimde gözüm kalıyor resmen kendime çok sinir oluyorum😬😬😬😬