Berfinde_1288 Buzluktaki anne sütü bebeğe nasıl verilir arkadaşlar bebeğim küvezde olduğu için sağıp buzluya koymuştum donmuş onu nasıl bebeğe verecem bilen var mı
yabansena Berfinde_1288 benmari usulü ısıtacaksınız. Önden bi buzu çözülmesi için yarım saat bekleyebilirsiniz sonra kaynamış suyun içine biberonla koyup ılınmasını bekleyip bebeğinize güvenle verebilirsiniz. Yalnız sütün çok sıcak yada çok soğuk olmamasına dikkat edin. Kendi sütünüzün sıcaklığını az çok farketmişsinizdir o ayara getirmeniz lazım.
Tiiffany Berfinde_1288 Bende veriyordum ama doktorlarim ısıt diye bişey demedi. Hemşire gelip anlatmıstı günlük kullanıcaksan alta stoklicaksan donduru diye. Dondurucudan cıkarıp yanımda buz kalıplarına koyup hast goturuyordum onlar nasıl yapıyorsa artık o sekilde veriliyordu
Tiiffany Berfinde_1288 hatta hastanede de sağmıştım.dolabın altına koyuyordum yine o sekilde goturup veriyordum
Driia Hastaneye götürecekseniz buzlu halde götürmeniz gerek buzluktan çıkarın çantanın içine ekstra buz koyun öyle götürün. Hastane uzak değilse ve hastaneye fider gitmez verecekseniz ekstra buza gerek yok gidene kadar çözülür