• Pembe renkli akıntı

Arkadaşlar selam, ben bugün 5 haftalık oldum, keseyi 2 gün önce gördük çok şükür ama bugün pembe renkli akıntım oldu. Daha önce 1 dış gebelik, 1 tanede 8 haftada kalbi duran gebeliğim oldu çok korkuyorum yine kötü bir şey olursa diye 😔 Tecrübeli arkadaşlar bu haftalarda pembe akıntı doğal mı?

Bence doktora git ihmal etme bir çok sebebi olabilir en doğru şu muayne sonucu belli olur ama olumlu düşün dua et bol bol.

Sinemm doktorumu aradım, yarın sabaha kadar tekrarlarsa sabah gel dedi. dinlen dedi ama içim hiç rahat değil

durul ayaklarının altına yastık koyup uzanıp dinlenmen lazım. En önemlisi de içini rahat tutmalısın. Herkesin gebeliğinde olumsuz durumlar olabiliyor ama anne olacaksın sen güçlü olmalısın kendin ve bebeğin için hayırlısını iste güzel güzel meyveni ye, sana moral verecek şeyler izle kafanı dağıt. İnşallah sağlıkla bebeğin tutunur sana ❤

durul o zaman dinlen yorma kednini ve kötü düşünme olumlu düşün cnm bisey olmaz Allahın izniyle doktorun vardır bildiği yoksa hemen gel derdi sen içini ferah tut