sedasedaaa Kızlar kapı süsü yaptırabileceğim uygun fiyatlı sizlerin aldığı siteler var mı yardımcı olur musunuz
Neriman59 sedasedaaa makrome ayf sayfasından yaptırdım 175 TL’ye bende burdan birinden görüp yaptirmistim 🙂
sedasedaaa Ezgi_hsyn kendiniz nasıl bir şey yapacaksınız malzemeleri nerden alabiliriz açana bende kendim mi yapsam acaba diyorum
Ezgi_hsyn sedasedaaa valla pleksi isimleradet kaç tl bilmiyorum ama 150den aşağı olms geçer bile kasnak hayal tül harfler bikac çiçek vs baya tutar diye düşünüyorum
Tubatgn Merhaba, canımız Annemiz. Forum kuralları gereği, link paylaşımı yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz❤️ link yerine Fotoğraf olarak paylaşabilirsiniz.
nnnaaz sedasedaaa oda kapı süsü link bıraktım altta orda sipariş edebilirsiniz 🌸 cansüs sayfanın ismi
Deletedmom_85 Mervece0635 Resim yüklemek için forum ana sayfadaki sol 3 çizgiden resim yükle kutucuğuna basarak veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
tazeanneveminigi Neriman59 ben de böyle bir şey istiyordum hatta kendin yapmayı düşündüm de siz çok uygun bir fiyata yaptırmışsiniz. Sayfanın wp numarası falan var mı ben instagram kullanmıyorum da 😇
Neriman59 tazeanneveminigi dolap üzerinden satış yapıyor adı yine aynı makrome ayf yazarsanız ordan iletişim numarası alabilirsiniz belki ben Instagram üzerinden ulaşmıştım 🙂