MSultann didemmmm1705 Ani sinirlenme,, Huzursuzluk, korku, endişe…Çok sıkıldım artık birde evden çıksam belim agrıyor çisim var sürekli. Hergün hergün evde bunaldım 🥴
durumom2022 didemmmm1705 benim psikolojim bitti artık sürekli evde olmaktan ve yalnız olmaktan herşeye ağlayabilirim aşırı duygusalım sinirim fln yokta
Baharsss didemmmm1705 evet bazen dozu aşıyorum farkında olmadan ama genellikle susan tarafım eşimi kırıyo olabilirim çoğunlukla kıyamıyom o üzülünce cevap vermiyo mazlumlaşıyo ama ben istiyorum ki benle kavga etsin 😂😂😂
didemmmm1705 durumom2022 yalnız değilsin ki bak birbirimizin yalnızlıklarına iyi gelmek için varız ❤️
MSultann didemmmm1705 valla hakkını yiyemem oda yoruluyor işe git yemek yap derken. Hatta şuan mutfakta makina boşaltıyor 😰
Zeynepp__ MSultann ne güzel esin varmış valla benimki akşam gelir yemek yer direk uyur kalır TV karşısında
MSultann Zeynepp__ Canım herkes böyle dese keşke. Karakoldan mesai arkadaşı bayan aradı eşimi salata yapıyor bir taraftan izinleri ayarlıyorlar telefon höparlörde. Tak tak bıçak sesi gelince kadın diyorki devrem iyi kılıbıksın ha dedi. İçerden duydum benimki de hamile karısına bebegine yardımcı olmak kılıbıklıksa bayragını taşırım dedi. Kadın kadının herzaman düşmanı gibi.