Mrvbnbg2208 Kızlar devlette mi yaptırdınız özelde mi benim ikisinde de doktorum var özelde ki devlette yaptır gel bakalım istersen dedi ama özel daha iyi mi yapar bilemiyorum bir de devlette yaptıranlar aynı gün sonuç aldı mı
Mervetnl Mrvbnbg2208 özelin tek farkı sonucu hemen alabilirsniz 1-2 gün gibi bir sürede yoksa tahlil yolu ikisinde de aynı.
Iremdemr Mrvbnbg2208 ben özelde yaptırdım doktor sonuç için 1 hafta sonra ara dedi ama normalde erken çıkıyor diye biliyorum
Vildan8891 Mrvbnbg2208 devlette yaptır bence sadece kan veriyorsun 1 2 günde çıktı benim özel druna gösterirsin
Mrvbnbg2208 Kan testi çıktıktan sonra başka bir şey yapıyorlar mı tekrar yoksa ona göre mi yorumluyorlar
gorky Özelde yaptırdım özelde kontrol takipliydim ama daha mı iyi yapar konusuna gelirsek aynı testte farklı sonuç çıkarabilirler mi onu bilmiyorum ama maddiyat el veriyorsa elbette özelde daha mantıklı belki daha çok bilgilendirme sağlanır
Mrvbnbg2208 gorky bende özel de yaptiracaktim ama özelde ki doktorum devlette yaptir gel istersen bakarım ben sonuca deyince acaba yaptırsam mi diye düşündüm yoksa devlette normal ultrasonda bile çok az ilgi gösteriyorlar ama özelde tamamen bilgilendirme var özel daha çok içime siniyor da