Tiiffany Duyguch01 ilk kez duyuyorum:) ama şunu biliyorum. Mezar taşları okunmazmış. Hafıza kaybına yol acıyormus. Bende cok okurdum bilmeden 🤦♀️
EmineDefneGokce Duyguch01 ben sana soruyorum tekrar . Sence ne olabilir gidildiğinde ? Mantıklı düşün
Aselinannesi3 Duyguch01 Bende duydum bebekler ölüleri görürlermiş falan öyle diyorlar. Ona bakılırsa açık saçla gidildiğinde ölüler çıplak görüyorlarmış o kişiyi🙄 Hurafe bence hepsi
Ozge Duyguch01 benim evim mezarlığın oradaydı hatta birkaç çocuk ve şehit mezarına gidip dua etmiştim. Ne sakıncası varmış merak ettim.
Sumeyyeky Valla her gün bişey duyuyorum ben bana da belgesel izleme demişlerdi ne saçma şeyler imkanları olsa hamileyken evden çıkma diyecekler
Mer93 Sumeyyeky neden bilmiyorum ama yorumunuzu görünce boşluğuma geldi kahkaha attım resmen belgesel ne alaka🤣 mezarlığa gitmemek bile daha mantıklı bundan
turnaolmez Valla ilk defa duydum . Hamileyim 14 haftalık bir kaç gün önce anneannemin mezarına gittim . Ne oluyormuş ki bilmiyoeum
Sermec27 Duyguch01 ben gittim canım oğlumun mezarına çok gidemedim 3 5 kez gidebildim sadece hiç bir şeyde olmadı
Nurr_22_22 Duyguch01 cenazeye gidilmez diye biliyorum ben sonrasında kabir ziyaretinin ne zararı olacak
Sumeyyeky Mer93 neye çok bakarsan ona benzermiş ya tövbe estağfurullah evde muhabbet kuşum var iki tane çok bakma onlara dediler şok oldum gerçekten 😂