hemsireacemianne Kızlar bugun 11+5 deyim . Doktorum ayrıca perintolojide uzman ve bugun cinsiyeti söyledi . Oğlum oluyor benim minik bebeğim sağlıkla gelsin . Şimdi miniğime isim bulma süreci .mucizem benim
Tiiffany hemsireacemianne Sağlıkla gelsin. Benımde 2 oglum var. Enes ve Mert adı. Sımdı yine gebe oldugımı öğrendim. Erkek olursa su an içinnn Pars düşünüyorum ( inş yine erkek olur cok seviyorum erkek cocuklarını) kız olursa Ayza olacak o kesin :)
Mrvbnbg2208 hemsireacemianne bende 11+4üm dün doktorum erkek ama net cinsiyet 1 ay sonra belli olur dedi ama net gibi söyledi değişir mi acabaa
323832 hemsireacemianne en erken benim ki sanirim ultrasona gore 10+3 iken cinsiyeti istermisin dedi bellimi demeye kalmadi direkt erkek dedi hocam erken dedim ama gördüm ne diyebilirim dedi bende prof ve perinatoloji uzmanina gidiyorum ama erken olunca tereddut ettim ama doktorum tahmin falan demedi haftaya 12 haftalik olcam ikili tarama testim var o zaman yine sormak istiyorum
hemsireacemianne Tiiffany ayza ne kadar güzel bir isim .Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah ❤️
hemsireacemianne Mrvbnbg2208 benim doktorum vajinal bakmak istedi öyledr yaptı . Kendisi yüzde 90 fan fazla erkek dedi . Hatta normalde biz kagıda yazmasını istemiştik arkadasın baby shower yapmak istiyordu doktorum en az bizim ladsr heyecanlıydı söyleyeyim ya gördüm falan yaptı ☺️ tabi ki yanılma payı da vardır illa ama benimki cok emindi
hemsireacemianne 323832 emin olmadan söyleyeceklerini sanmıyorum açıkcası . Benim doktorum vajinal de baktı yanılmayalım hadi herşeyden emin olalım diyip o şekilde söyledi ☺️
323832 hemsireacemianne bazen bende oyle düşünüyorum niye erkenden soylesin emin olmasa deme gereği duymazdi diyorum hayirlisi olsun bi kizim vardi bu da erkek olsa fena da olmaz😊