1prenses2prensanne Ben 30+3 ikiz hamileyim son bir aydır yeşil nane aseriyorum öyle can istemesi gibi değil ama sürekli yemek istiyorum kokusu tadı ve normal de hiç sevmem eve nane sokmazdim ama şimdi nane desteleri dolu
Htc3866 1prenses2prensanne ilk gebeligimde canımın istediği bir şey olmamıştı şimdi ikinci gebeliğim 25.haftadayim canım hiç bişi istemiyor aserme olarak sadece çok yiyorum hep yiyorum o kadar 😄😄😄
Eboz 1prenses2prensanne belki duydunuz ama yada garip gelir 😀 briket ve toprak istiyor canım katır kutur yemek demir vs herşey yüksek ama ben kokusuna bayılırım aksi gibi eşimin ailesi de köyde yaşıyor buram buram kokuyor bana
1prenses2prensanne Htc3866 asermek de zormuş aslında ben gece uykudan uyanıp nane yiyorum ve acı olmasına rağmen vazgecemiyorum onun dışında canım istese alıp yiyorum ama nane değişmez kural oldu
1prenses2prensanne MadameHappy34 ay o da zor ben çiğ köfte yiyince mide ağrısından uyuyamıyorum bağışıklık kazanmış olabilirsiniz siz sürekli yiyince
Minigim38 Toprak istiyor patates soyduğum yerde o üstündeki toprakları yiyorum. Kan değerlerim demirim falan da yüksek doktor da şaşırıyor 😅😅
1prenses2prensanne Minigim38 şaşırmamak lazım aslında ben naneye bayılıyorum şimdi ve cif kullanmak koklamak istiyorum yedi yirmi dört cifle evi ovalasam bikmam
Sellmaseellma 1prenses2prensanne haşlanmış patates 🥲 yiyip yiyip kabız oluyorum olmamak için bol su içiyorum ama yinede oluyorum
hzl040823 Sellmaseellma bende acayip patates salatasına taktım bu ara kızartma yaptım hiç öyle sevmedim haşlama olucak bana da :)
Prensesbii15 1prenses2prensanne benimkisi aserme bilemedim canım waffle istemişti görümcem yapayım dedi unuttu bennde zahmet olmasın diye söylemedim bidaha bihafya oldu nerdeyse aklım hala waffle’da ama sürekli canım dürüm donas falan yemek istiyor
inci_tanesi 1prenses2prensanne Ben değil ama bir arkadas kocasına yalvarıyordu ne olur canımı yak beni cimcikle vur diye asermenin en tuhaf halı 😂
Sarel Ben bahçede açan çok güzel güller vardı rengarenk. Gülleri aşermiştim ama nasıl 😅 böyle hepsini yemek istemiştim. Bir tane kopardık ve yapraklarını tek tek güzel güzel yedim. Hayatımda yediğim en güzel şeydi 🙈
hzl040823 @1prenses2prensanne bende şeftali çok yedim gözümün önüne geliyordu, şimdide kestane istiyorum. Başlarda etle çok aram yok ama ciğer yemiştim hemde baya istekli ama hamile olduğumu bilmiyordum kendi kendime nasıl yedim diye düşünüp duruyordum taaa ki test yapana kadar😅😅😂🤣