zamaneannesi80 Kızlar bebek bakım çantanızı yıkadınız mı ilk kullanımda, çok ağır bi kokusu var kıyafetlere siner yani.. sıkma yaptırmadan 30 derecede yıkarsam bişey olur mu
Mom-babyyy zamaneannesi80 zaten ürünün üstünde yazıyor benimkisi de nemli bir bezle silin diyordu çamaşır makinesi çabuk yıpratıyor
Eseraylam zamaneannesi80 sıkma yaptırsan da bişey olmuyo 15 dakika yada 30 dakikaya at 30 derece de yıka mis
Aloneanqel Mom-babyyy her yere değecek kullanırken hastane bank. Mecbur yıkaman lazım. Yıpranır diye korkma yenisi alınır miktoptan önemli mi🧡
Aloneanqel zamaneannesi80 yok kuzum birşey olmaz ben 2 senedir yıkıyorum bak şimdi oğluma da kullanıcam aynı çantayı. Taş gibi. Bebek deterjanı veya kendi deterjanın hangisi ile istersen 15 dk at 30 derecede. Mis gibi.
Anneyim0607 zamaneannesi80 içinde demir oluyor paslanır makinede yıkanırsa. Güzelce havalandırıp silmek gerekiyor
zamaneannesi80 Anneyim0607 ilk aldığımda havalandırmıştım bi kaç gün şimdi tekrar çıkarttım yine kokuyordu yıkadım yani silmeyle içime sinecek gibi değildi ağır kokuyordu
zamaneannesi80 Aloneanqel sıkmasız 15 dk ya attım mis gibi çıktı, silmeyle nasıl içine siniyor milletin şok oldum 😳 ilk kokusu çok ağırdı çünkü
Annesininportakali53 zamaneannesi80 ben böyle durumlarda poşetin içine koyup bağlayıp atıyorum hiç değilse zarar görmüyor bende yıkamayı düşünüyorum yani silme ile geçecek birsey değil ve illaki hastaneye giderken oraya buraya giderken kirlenecek yıkamak şart
zamaneannesi80 Annesininportakali53 yani silmeyle geçecek gibi değil, şimdi yıkadım çantayı hazırlamak için, hastaneden gelince de poşet aklımda bulunsun poşete atarım bi dahakine
gorky Makinenin içine 20derece 600sıkımlık attım sonrada 1gün kurumasını bekledim ıslak çıktı diye fazla sıkma açmazsan yıpranma falanda olmuyor . Kim bilir kaç kere yıkadım 1ayda 😂