masalcan Arkdaslar 35 +1 haftalik hamileyim doktor erken dogum dedi.haftaya gel sana gun verecem dogum icin dedi.ama ben endiseliyim.daha doğumu ma 1 ay var.bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim.
yabansena masalcan haftaya 36 olursunuz vereceği günde belki 37 çokta erken bi doğum değil. 36dan sonra sağlık açısından sıkıntı yaşamazsa küveze bile almazlar. Sizin bebek kanala girdiyse bekletmezler bekletmemeleri lazım.
Busra3246 masalcan korkma inşallah haftaya kadar durursa zaten bir sıkıntısı olmuyor 36+3 de yaptım şuan 2 yaşında sağ Salim kavuştursun rabbim
Sevensevilen masalcan iyi de her şey yolundaysa neden erken alacak bebeği ? Kanala inmiş olması bir şey değiştirmez ki
pnremr22 Ben 36+0 da suyumun gelmesiyle doğum yaptım canım. Çok şükür sağlıklı kuvezde falan yatmadı 10 günlük olduk gayet sağlıklı. Sende de bir sıkıntı çıkmaz inşallah
pnremr22 Tugcecanan 2560 kg doğdu. 1 hafta öncesinde enfeksiyon sebebiyle 2 gün hastanede yattım ve 2 doz ciğer geliştirici vurdular çünkü erken gelme ihtimali vardı ki erken geldi. Enfeksiyon dan dolayı. 11. Günümüz ve kilosu 2785 oldu. Çabuk toparlıyorum yani maşallahx🙏