kubra3rkan Merhaba annelerrr:) kızıma hamileyken hep kusuyordum şimdi ikinci gebeliğim Yine aynı haftada başlayarak kusmalarım başladı acaba karnındaki de mi kız sizce? Kızıma hamileliğimde olduğu gibi bu hamileliğimde de çok halsiz iştahsız her şeyden tiksinerek gidiyor cinsiyet belirtileri farklılık gösterir mi sizce yine kıza mi hamileyim
babydmrts kubra3rkan bebeğim kız olacak, 36.haftaya geldim daha hiç kusmadım, sadece ilk haftalarda ara ara hafif bulantı olmuştu, 10. haftadan sonra o da geçti, sanırım cinsiyetle ilgili değil bulantı ve kusma
haklisinesracim kubra3rkan Kızıma hamileyken de oğluma hamileyken de sabahları kustum hep hatta bu bebeğimi de kız zannediyordum kız isimleri bakıyordum hep ama erkek
253825 kubra3rkan benim iki kızım var ilkinde sabah akşam ve aşırı kötü bir hamilelik yaşadım 9 ay boyunca 2. Kızımda da aşırı bulantı yaşadım ve sabah bulantılarını Şimdi 3. Gebeliğim 15 haftalığız hala sabahları düzenli olarak hergün mide safrası çıkıyor 3 gebeliğimde aynı oldu hep ekşi yedim 3.dede 3 numaranın cinsiyetini bilmiyoruz daha ama oda büyük ihtimal kız öyle hissediyorum benim gebelikler hep aynı geçti cinsiyetle alakası varmıdır bilmiyorum 🤷♀️ Hayrla sağlıkla gelsinler inşaAllah
Rosaa21 kubra3rkan kızımda arada kusuyordum hiç bir şey yemiyordum oğlumda ise mide bulantılarım devam etti ikisinin cinsiyeti garklı şimdide tekrarhamileyim hiç midem bulanmıyor çogu şeyi yiyorum bunun cinsiyeti ne çok merak ediyorum yani anlayacagın her hamilelik bir değil
ozgexx kubra3rkan 2 kızım var. 3. Kızıma hamileyim son 1 ayım kaldı doğuma. İlk 2 gebeligimde bir kere bile kusmadım harika gebelik gecirdim. Son güne kadar gezdim negatif hic bir sey yasamadım. Ama bu 3.gebelik beni bitirdi. İlk haftadan beri kusmalar bulantılar herseyden tiksindim kokulara tahammul edemiyorum. Yumurta süt sebze kokusu hele ki tuvalet kokusu duydugum an cıkarıyordum. İlk 5 ay böyle gecti sonra halsizlik tansiyon düsmesi yasadım. Yani inan ilk iki gebelikte dogurmak istemiyordum o kadr rahattım. Simdi her gün şafak sayıyorum. Uyumak bile işkence haline geldi. Hastanede serumlar yedim hep kusmam durmayınca vs vs yani. Kesinlikle cinsiyetle alakası yok yani. Bana da halimi gören farklı diyorlardı ama yok yani.
Ozlemduman kubra3rkan kesinlikle alakası yok bence ilk hamileliğimde 3 ay boyunca sürekli kustum 11 kilo verdim ve hep ekşi yedim tatlı nadiren yerdim herkes kızın olucak dedi ama oğlum oldu. Şimdi 2.ye hamileyim bulantım çok var ama asla kusamıyorum midemde yanma var sürekli geçmiyor bakalım bu ayın 26sında kontrol var o zaman öğrenicez inşAllah cinsiyeti
kubra3rkan Ozlemduman 11 kilo vermiş olmanız bebeği etkiledi mi? İlk gebeliğimde 8 kilo vererek tamamlamıştım, bebeğim karnımda 31 hafta ile uyumlu 35. Haftada doğdu. Karnımda 4 hafta geriydi. 1600 gram doğdu
Ozlemduman kubra3rkan çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı hatta hep ilerideydi haftası. Kilolu olduğu için sezaryen doğum yaptım. 4380 gram doğdu. Doktorum vitamin serum takviyesi yapmıştı hiç yemek yiyemediğim ve yediğimi de çıkardığım için. 16.haftadan sonra düzeldim ama özellikle kilo alsın diye de bişey yapmadım normal nasıl besleniyorsam öyle devam ettim