Minigim38 Ne yediysem içtiysem geçmiyor 1 haftadır. Ballı ılık su Limonlu su Nane limon Ihlamur Tavuk suyu çorbası Tarhana Karabiberli pekmez Bademciklerim şişmiş iltihaplamış büyük ihtimalle tükürüğümü bile yutamıyorum sizin önereceğiniz bisey var mı😫😫
aynenkezoaynen Minigim38 zencefil çayı öksürük varsa çok iyi geliyor boğaz ağrısı için sirke ile boğazını gargara yaparsan geçiriyor yada bir soğanı çiğneyip suyu boğazına ulaştıktan sonra ağzından çıkar bizimkiler hep böyle yapar birde boğaz ağrısı için aynı safa çayını öneririm
ayla__ Minigim38 ben de maalesef boğaz enfeksiyonu geçirdim sonra grip oldum bir haftada bol dinlenme ve her gece uyumadan eşim süt kaynatıp içine bal atardi öyle tükettim iyileştim şükür öksürük tutuyordu geceler kasıklarım agiriyordu artık öksürmekten zencefil kaynattim hep rabbim şifa versin inşallah çok zor hamilelikte doktor antibiyotik verdi kullanmadim🤲🏼
Zmraemr Minigim38 baya enfeksiyon varsa doktora gidin bence bazen antibiyotik verilebiliyor hem rahatlarsiniz
KumsAlyaa ayla__ merhaba canım benide aşırı öksürük tuttu boğazımdan kan geliyor o derece artık. Bebeğe bir zararı olur mu