Opheliaaa Hanımlar benim 13 aylık kızım var. Yani bu evrelerden bir yil once geçtim aslında. Merak ediyorum. Çatı muayenesi sadece ilk gebeliktemi yapılıyor yoksa şimdi de yapilacakmi. İkinci gebeliği olan annelerimiz yada bilen biri cevaplayabilir mi 🤗
snmhsnn Opheliaaa birinci normal doğum olduysa ikinciye gerek duymazlar sanmıyorum ama tecrübeliler bilir bende merak ettim ☺️
Humayun02 Opheliaaa benimde ikinciye bakmadı doktorum bugün 39 haftalığız nişan geldi bi alttan muayene edelim gel diyor
Opheliaaa snmhsnn Birinci normal doğum oldu da üçüncü gebelikte bile çatı darligi duydum. Nasıl değişkenlik gösterebiliyor ki çok ilginç geldi açıkçası
Opheliaaa ikimelekannesii22 Evet şimdi kontrole geldim Normal doğum olduysa bakılmaz dendi içime bı su serpildi vallahi 🤭
Humayun02 Opheliaaa ikinci doğumda çabuk ilerliyor diyorlar tek korkum gece başlarsa oğlumun uykusu bölünecek eşim ve ben tekiz gurbette 😢 gündüze denk gelir inşaAllah sancılar ebeler ha bire tuşeleyip duruyor nst de yatmak zaten bin zahmet
Opheliaaa Humayun02 Valla bende tam tersi eşim bı sabah 6da gidiyor gece 11 12 o yüzden bende keşke gece gelse diyorum benim ailem uzak onun ailesi zaten hiç yok 😔