Fanka 18 yaşlarda ane oldum 22 yaşlarda anne oldum simdi se 26 yaşindayim 18 haftalik hamileyim ve doganakan bebek 27 yaşinda olcam allahin izniainen🤲♥️💞
1erkekkannesiiii tazecikannee ilk gebeliğim🥹24 haftalık miniğim var 25 yaşındayım. Ocak’ta anne olacağım Allah’ın izniyle 🙏
Remziye2121 1erkekkannesiiii rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde ocakta doğacaz inşallah 🥰
kitapkurdu tazecikannee 2.gebelik 17+2. İlki oğlan 2,5 yaşında Allah izin verirse kuzum olacak. Yaş 28 🥰
Mfozturk tazecikannee ikinci gebeliğim, 22 haftalık, 23 yaşındayım. Bir oğlum var 3 yaşında şimdi de kızım olucak inşallah 😍
Ozlemduman tazecikannee Benim 2.gebeliğim 13+2 haftalık şu an 3 buçuk yaşında bir oğlum var yarın 25 yaşıma giriyorum 🥰
Aselsmoms tazecikannee 22 yaşındayım 🌸 2. Gebeliğim kızım var o da 4 yaşına girecek 😍🌸 22+2 olduk oğluşumla 💙🥰
Kralicediva tazecikannee 23 yaşıma giricem bu ay sonu 2. Hamileliğim oğlum 11 buçuk aylık ben şuan 14+0 ım 👣
Melissadamla tazecikannee 2. Hamileliğim Oğlum Çınar 2.5 yaşında Hamileliğim 9 haftalık 24 yaşındayım :)