Mucizem_00 Yoksa cok ciddi kansızlık yoksa damardan kan verilmiyor degl. Mi, kansızlgı olanlar nasıl Bi süreçten geçtiniz
egeninincisii Mucizem_00 İki haftadır günde iki iki içiyorum. Bugün kan değerlerime bakılacak. Duruma göre konuşuruz demişti doktorum. Kötü çıkarsa yapacak bilgim yok.
Canankk Mucizem_00 ben gunde 1 baslamıstım yerınde saydı yukselmedı sonra sabah aksam 2 ye cıkardı doktorum cok sukur yukseldı damardan almama gerek kalmadı yanı, once dozunu yukseltır muhtemelen eger yıne ıse yaramazsa o zaman takabilir belkı.
durumom2022 Mucizem_00 evet benim kan değerim 9 fln çıkıyordu ilacı ikiye çıkardık yükseldi çok şükür yükselmeseydi damar yoluyla Demir takviyesi yapılacaktı
Zehra004 Mucizem_00 her sabah aç karna dut pekmezi 2-3 kaşık ye ve siyah kuru üzüm bunları çok faydasını gördüm direk etki etti bende bide kan ilacı günde 1 defa iciyorum içtikten 2 saat sonra kahvalti yapilmali yani kan ilacı 2 saat anca etki ediyormus vücuda hemsire soylemisti bunu
Cansuu48 Ben ilk başlarda sadece gunde 1 tane içiyordum sonradan gunde 2 ye çıkarttı doktorum ama iğne falan bilmiyorum hic duymadım
Bortubocek Mucizem_00 ilk gebeligimde kan ilaci devam etmemize ragmen son haftalarda yeterli gelmedi..37 38 39.haftalarimda demir serumu aldim..9 olan degerimi 13 e cikardilar..doktorum diger turlu doğum yapamazsij dedi
Melinya Ben kan ilacını gece yatarken yada kahvaltıdan sora içtim hep 🤣 kanım hepnormal çıktı son tahlillerimde hafif düşüktü oda ilacı 1 gün içip 3-5 gün içmediğim için oldu. Sabah aç karnına içmedim yani
umutsuzmom Mucizem_00 ben düzenli içmiyordum ama günde 1 tane içiyordum en son 4 çıktı değerim günde 2 tane dedi ama içemiyorum zar zor 1 tane içiyorum onunda unutmasam😖
Seymoshh Mucizem_00 hemoglobin 9 du ve demirim çok düşüktü 6.ayda serum verdiler ve sonra sabah akşam içtim ilaç çay kahveyi ve diğer hazır içecekleri kestim et ve yeşil sebze ağırlıklı beslenmeye gayret ettim şuan 10 un üzerinde kan değerim ve demirimde normal düzeyde şükür
Mucizem_00 Seymoshh benim 12 ve üstüydü 11 e düşmüş gecen ay bugun kontrolüm var bakalm inş düşmemişti 11 iyi mi sınır gibi dimi