Dlkzz Zeynepcelik45 canım bende 12+6 yım. İki gün önce doktor kontrolümden geliyorum. Ayda bir çağırıyor. Şiddetli Karin agrisi bel agrisi kalp çarpıntısı ve kaburgaların alt kısmı ağrıyabilir korkma dedi geçecek dedi..
Dilaraa23 Zeynepcelik45 ayy bende 14 e girdim bugün karnım o kadar ağrıyor ki bide afedersiniz bende gaz var biraz sprite içtim acaba omu yaptı dedim ama bilemedim de ( bel ağrısı kasık ağrısı her gün var zaten ) 😀
Zeynepcelik45 Dlkzz bu agrilar bebeğin büyüdüğü için oluyor galiba çünkü ben ilk defa böyle yaşıyorum karnıma vuruyor karnım geçip belle vuruyor korktum acikcasi
Dlkzz Zeynepcelik45 demek ki doktorum beni de bu yüzden uyardı korkmamam icin. Sebebini söylemedi bana ama büyük ihtimalle bebek büyüdüğü içindir. İçinizi ferah tutun inşallah en kısa zamanda geçer agrilariniz.
Dilaraa23 Zeynepcelik45 gazda yapıyor olabilir ağrı dolanıyor gibi bende ama eğer yarında şiddetli devam ederse doktorunuzu arayın
Zeynepcelik45 Dilaraa23 mesaj attım bu saate utanarak zaten bugün kontorlden geldim herşey yolunda dedi hastane çıkış bu arılar oldu
Dilaraa23 Zeynepcelik45 o zaman sanmıyorum bi terslik olsa zaten allah korusun görürdü dr yada kanama olurdu hiç korkma