Selam kızlar bende yaklaşık 1 ay önce hafif başlayan sancılarımla genel anesteziyle sezaryen Doğum yaptım. 2 gün hafif sancilarim vardı doktorumun risk alıp 39 a kadar bekletmesini bir anlam veremedim ilk gebeliğim 32 haftalık yapmıştım ve preklamsi geçirmişimtim neyse 39 u bekleyemedik sırf doktorum o gün acil nöbetinde olacağı için 2 gün bende kendimi resmen riske attım o sanciyla eğer çocuğuma bisey olsaydı kendimi asla affetmezdim orası ayrı tabi. Gelelim Doğum zamanına o gün geldi muayeneler nstler falan hemen apar topar doguma geçildi ama daha benim dogumhane de başladı eziyetim afedersiniz gelen giden parmaklıyor sezaryen olucam alttan o kadar kişinin bakması nedir bir anlam veremedim ameliyata girdim yarım saate odama getirdiler hersey iyi hoş öyle cok eziyet çektim ki hastanede doğurduğuma doguracagima pişman oldum desem yeridir katta bulunan hemsirelerinden tut güvenliğine kadar burnumdan getirdiler hem benim hemde yanımda duran refakatçımın gerçekten lohusaligimin ilk gününde yaşadığım bu eziyeti ömrüm boyunca asla unutmucam siz siz olun kızlar asla emin olmadığınız bir yerde Doğum yapmayın çocuğumdan bile sanki intikam alır gibi desilmedik yeri kalmamış bir topuk kanını alicaz diye şuan o kadar çok pişmanım ki ben neden o hastaneyi orayı yıkıp başlarına geçirmedim orda yaşadığım sıkıntı stres bebeğime süt gelemediği için sarılık bile geçirtti ve 2 gün biz başka hastanede tedavi gördük asla oradaki sözde hemşirelere hakkımı helal etmiyorum ben sanki Doğum yapmadım bildiğiniz 2 gün kapalı cezaevine girdim çıktım biraz uzun oldu kusura bakmayın ama doktorunuzdan ve hastanenizden iyice emin olup dogurun ben düştüm siz düşmeyin bu hataya.
Bebeğim bu arada 27 günlük çok şükür en azından sağlığı yerinde ona baktıkça unutmaya çalışıyorum o anları.