Evet gerçekten o geçmeyen son haftalar gecti hatta 1haftalik olduk teyzeler ❤️❤️
Hikayemiz başlamak istiyorum çünkü benm son haftalar geceleri bir hobimdi buradan dogm hikayelerini okumak belki benim gibileri vardır diye yazayım belki bir yardımında dokunur 😊
Benim ikinci dogumum ve hep dua ettim hızlı kolay olsun diye oylede oldu elhamdülillah.
37+ 4 de muanemde 3santm açıklık vardı ve heran doğumun başlaya bilir dedi doktorum amaa gelgeleim duzensiz sancilarimdan başka gelen giden olmadı ve bu 39 +2yi buldu.
Ogun bir misafirliğe davetlidir ve sabah kahvaltı sonrası evi temizleyip hazırlanırken Nisan geldi lavabo esnasında ve ara ara sancilarm artıyordu ama artk sanci çekmekten normalleşmesi bende ve gittim misafrlkte çay ictm vs ogun muanem vardı zaten ve oradan hastahaneye gittm ve doktora 4santm olms heran olablr dedi ve ben sancm artınca gelrm dedm çıktım oradan akşama kadr durmadm yemek hazırlama vs yurudm bir ara dinlendim sancilarm artmaya başladı ama dayanıyorum diye yine gitmedm .
Akşama doğru gittikçe artti ve 10gibi küvete sicak şu koyup bekledm bayaaa iyi geliyor çok rahatlatıyor kemiklerim rahatladi resmen ve eşimde biryandan valizi hazırladı
Derken 12ye dogru hastahanedeydik ve muanemde 5santm olms ve bir yanm yeni başlıyoruz dedi … yatısim yapıldı ce odaya gectm sonrasnda hemen
Ebe 2ci muane için geldi ve daha var doğumuna yarın öğlene bulur dedi ve benim moralim düştü tabi
Ama annem o an Allah bilir ebe hanm dedi bir duzeldm dedm tabi öyle ben elimden geleni yapaym vs ebe gitti annem de biraz aşağıya ineym dedi eşimle 15 dk felan hareketler yaptk
Sonra pilateste zıplatmayı basladm derken biranda suyum geldi ..
Ebeye haber ettirdik ebe afedersnz çiş yapmssndr dedi dedm hayr suyum geldi.
Çok rahatladım o an çünkü farklılığı baya var ☺️
Bir muane ettiği 8 9 santm açıklık
Dedi doktoru arıyoruz hemen bekleyen ama ben süt içtim Meryem Ana otunu demlemistm içtim baya iyi geldi bunlar net yani .
Ebe sasrdi ve gitti bende çok şükürler ediyorum elhamdülillah odayı loş ışık yapmstm tavsiyemdir. Kuranı kerim dinledim sesi hoşuma giden bir hocadan çok rahatlamstm öylede doktoru 20dk bekledk vehemen doğum haneye alndm ve elhamdülillah kesiksiz sanci geldiğinde ikinmalar sayesinde dogru nefes almaya özen gösterir ce odaklanın inşallah kesiksiz olur .
Ve gece 2 de kucagimdaydi yavrum .