Nisa3434 Prensinbenim İNŞAALLAH bende şeker çıkmadı doktorum şekere bağlı gözükmüyo ya erken döllenme yada yapısal dedi
CananDuru Leylaa3403 benimde 3 hafta önde kafası. Ya seker yuklemem yanlis cikmis olabilir benim cunku 5 dakika icinde icememdim baya uzun sürdü icmem ama yoktubyanibtest temiz dedi doktor
hayirlisi06 Asya_sare2816 hayır olmaz benimki on gün önde idi şuan 40+2 ve normal seyrine döndü dua bekliyorum hayırlısı ile sağlıklı ve çok kolay normal doğum için
Leylaa3403 CananDuru benim doktorum 3aylık açlık tokluk şekeri testi istemişti ve orada sınırda çıkmıştı diyete başladım bende
Pinkpurple Asya_sare2816 ilk gebeligimde oğlum son haftalarda 12 13 gün önde idi ama gel gör ki 40+5 te zorla dogurtuldum
Asya_sare2816 Pinkpurple aaa iyiymis o zaman yanilmada oluyor yani . Bende kızım çok kilolu olcak ve erken gelcek diye korkmustum
Pinkpurple Asya_sare2816 sen ve eşin yapılı iseniz çocuk da ona göre iri oluyor. Biz ikimiz de uzun boyluyuz mesela
Karman34 Asya_sare2816 canım iki hafta önde iki hafta geride bir sıkıntı ifade etmiyor için rahat olsun stres yapma 🙏🏻 Hayırlısı ile vaktinde inşallah kucağına alırsın bebişi