ElifBzkrt Kızlar yeni doğum yaptım 1 hafta oldu bebeğim bugün kuvezden çıktı çok şükür meme ucum yok tutamıyor bende sütümü sağıp biberonla veriyorum sizce yanlış mı yapıyorum emmesini isterdim ama bi türlü emmiyor😔
Fatmanur_11 ElifBzkrt hayırlı olsun canım benim bende Erken doğum yapmıştım göğsümü tutamamıştı silikon uçla emzirdim 40 çıkıncada göğsümü tuttu içini ferah tut emmeyi iyice kavradıkları zaman tutuyorlar önemli olan göğsünün ucunun olup olmaması değil zaten bebek kahverengi kısmını ağzına alınca emiyor ❤️
Yagmur2712 ElifBzkrt biberona alışınca meme reddi yapıyormuş bebekler. Seninki de şimdiye kadar biberon aldı meme zor geliyordur. Bi arkadaşım bana böyle bişey yaşarsan kaşık biberon kullan çocuğa yine eziyetli geliyor sonra memeyi kabul ediyor demişti. İstersen bir de onu dene.
ElifBzkrt bosyapmaa silikon gögüs ucuyla emzirmeye çalışıyorum onu da emmek istemiyor ama biberonla verince içiyor gögüs ucum olsaydı belki tutardı rahatça🙁
bosyapmaa ElifBzkrt Olsun sıkma canını bebeğin doysun da mühim olan o inşallah memeyi de tutar biraz sabır gerek ☺️