Kızlar Biraz Uzun olucak Baştan Söyleyeyim 🌸
Öncelikle Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum, benim erkenci kızım 33 haftalıkken gelmeye çalıştı, aslında hiç risksiz bir hamilelik geçiriyordum taa kii 33. Haftaya kadar birden gece otururken belimde bir ağrı hissettim gittikçe çoğaldı ve kasıklarıma iniyordu dayanamayınca doktoruma mesaj attım doktorumda gel hemen bakalım doğum sancısı gibi anlatıyorsun dedi , gittiğimde karnım taş gibi oluyor ve nst de 2 dakika da 100 sancı gözüküyordu doğum sancıları başlamıştı doktorum hatta sanki sana sancı serumu yapmışız gibi sancı çekiyorsun dedi espri yaptı 🤣 hemen haplara başladık iğneler vuruldum ve hiç kalkmamam gerekiyordu en azından 36. Hafta dolana kadar çünkü minik kuşumun küveze girmesini istemiyordum . Aradan zaman geçti herşey yine çok güzel giderken sancıları durdurmuştuk taa kii 37. Haftaya kadar yine bir gün pat diye sancılarım başladı tekrar doktoruma haber verdim ve hastaneye geçmemi söyledi nst de yine sancılarım çok kuvvetliydi 33. Haftadan beri de 2 cm açılmayla hala ilerlememişti bende daha fazla sancı çekmek istemediğim ve normal dogumdan korktugum için sezeryan istedim gece doktorum geldi hazırlıkları yaptık imzalar kan almalar giyinme vs derken doktorum geldi haydi gidiyoruz dedi vedalaştık ve güle oynaya ameliyata gittik saat gece 02.14 te prensesim sağlıkla dünyaya gelmişti . Sonta takılırken uğuşturdular hiç hissetmedim , spinal iğneside abartılıcak birşey değil koldaki kan alımından daha az acıyor diyebilirim çünkü kıl gibi çok ince . Ameliyatta hiçbirşey hissetmedim sadece benim kaslarım çok sıkıymış bu yüzden kızımı çıkartırlarken bi 5 dk karnımın üstüne feci bi baskı uyguladılar nefesim kesiliyor gibi oldu ( herkesde bu kadar olmuyormuş) daha sonra bi mide bulantısı oldu ama geçti . Odamıza geldik prensesimi emzirdim . İlk ayağa kalkış gayet güzeldi dayanılmıycak bir ağrı yok sadece odaya geldiğimde iki üç kez karnıma bastırmaya geldiler rahim kasılmaları için kan akımını kontrol ediyorlarmış ( aslında iyiliğimiz için) o can yakıyor tek canımın yandığı kısım burası diyebilirim doğruyu söylemek gerekirse. Bunun Haricinde Başka hiçbirşey yok biz Kavuştuk Allahım Tüm Hamişleri Evladına Sağlıkla Kavuştursun 🌸
03.06.2022
Masal❤️❤️❤️