Umranbl Benim ciddi bir göğüs hassasiyetim vardı zaten ordan sonrada önünü alamadım karnim kadar oldular toplamda🤦♀️
snayglll -Bal123- inşallah istiyorsan rabbim 2.yi de verir eğer hamileysen bana da dua etmeyi unutma olur mu 🥹🙏
Yasemincelik snayglll evet iki hamileliğimdede yumurta kokusunun İĞRENÇ gelmesiyle anlamıştım ve sigara kokusuna tahammülüm yoktu berbat geliyordu acaba neden böyle oluyor diye düşün düşün en son test yapmak aklıma geldi😂 benim burun kanaması ve baş dönmeside oluyor ilk haftalarda o şekilde çok net anlıyorum hamileliğimi
findiklibadem snayglll gögüslerim çok ağrıyodu, belim ve bacağımda, hatta bu belirtiler kesin regl olcam dedirtti bana , planlı gebelikti ama bu ay da olmadı dedirtti🤷♀️ Meğerse o ağrılar hamileliktenmiş
snayglll findiklibadem ya bacağınızda nasıl bi ağrı vardı tam olarak ? Benim sol kasıktan bacağımın üst kısmına vuruyor sızı gibi aynı sizinki nasıldı?
findiklibadem snayglll normalde regl oldugunuzda bacagınıza vuruyosa ağrı, tıpatıp aynısı, benim çok sancılı geçen adet dönemlerimde bacaklarıma böyle vururdu tarif edemiyorum ama regl in verdiği sancı işte bacaklardaki :)
Papatya1997 snayglll goguslerım normalde de reglı zamanıma yakın sızlar hatta bıraz şişerdi . Ama hamılelık belırtımde göğüslerim sağdan soldan yanı koltuk altı tarafından sızlayıp dolgunlaşmıstı dedım bende anormallık var . Hatta ablama da soyledım oda ümitlenmım dıye reglı olacaksındır demıstı ama hamıleymışim 😂😂😂
HavvaSonmez03 snayglll mide bulantısı ama İnan gebelik aklımın ucundan geçmemişti adetim gecikince dank etti 😂
gozdeyagci snayglll Hamilelik ömcesi 4 5 saat uyuyan ben hamileliğimin belli olmasıyla nerdeyse 24 saat uyumaya başladım. Birinci ve üçüncü trimester uyku ile geçti. 2. De sadece normal hayatıma devam ettim. Ama ne uyumak ne uyumak. Hasta olduğumda dahi böyle uyumadım.
323832 snayglll iliskiden 7 gun sonra kasik agrim fazlalasti suphelendim 3 gun sonrada kan verdim 7.7 cikti adete 10 gun vardi daha sonra da uyku hali halsizlik adete yakinda göğüs sizlamasi yasadim hatta ben belki degilim diye düşünürken eşim israrla hamilesin diyordu ve dedigi gibi de oldu bende cok erken belirti verdi
mrvsyma Sık idrara çıkma,kasıklarda ağrı ve göğüslerde batma büyüme ağrı. Hatta benim göğüslerim öyle ağrıdı ki, ben” kesin meme kanseri oldum galiba” diye teşhis koydum kendime 😄😄😄
Bfduam Matmazel23 adet olmana 10 gün varken mide bulantıların, baş dönmelerin başlamış, yumurtlamadan kaç gün sknra oluyor?
Celiktss İdrarda yoğun keskin koku.. dört gebelikte de (düşükler dahil) idrardaki yoğun kokudan anladım valla.