Nisa3434 Kızlar 32+5 haftalığım dün doktora gitmiştim sancım çıkınca acile göndermişti tabi ben ordan çıkamadım ben çıkana kadar doktor da gitmişti ne yapmam gerekiyor tekrar doktora ne zaman gitmem gerekiyor bişey de demediler.
Melek0606 Nisa3434 bendede öyle olmuştu progestan kullandım bu sefer 41 haftaya kadar gelmek bilmedi erkek bebekler çok farklı hamilelik oluyo sizin ki ne bilmiyorum ama dinlenmeye ve tekrar doktoruna görün
Senaozdmr Nisa3434 Haftadaa git benim de oluyordu sürekli hemde doktor dedi olur bunlar Nişan yada su gelmedi ise sorun yok
Nisa3434 EzgiCafer Sadece olmaması gereken sancıların çıkmış durdurmamız lazım dedi sonra 2 serum yedim taburcusun dediler başka bişey demediler bende sormayı unuttum çok yorgundum
Nisa3434 Eboz Hiç anlamıyorum ki kuzum ne kadar sancım var sıkıntılı mı diye sordum bu haftada olmaması gereken sancılarn çıkmış dedi
Eboz Nisa3434 bir önceki mesaj için pardon arkadaş da nst sonucu atmış onla karıştırdım dı. Nst sonucu varmı elinizde
Nisa3434 Melek0606 Erkek benimkide canım bana progestan falan vermedi 2 serum yedim çıktım gerçi ne olduklarını da bilmiyorum 😂😂
Eboz Nisa3434 gördünüz ama degil mi üst bebek alt taraf sizi ilgilendiriyor sancıyı o dalgalar yukarıdamıydı yukarı çıkıp iniyor sa kagıt boyunca sancı yüksek demek
Nisa3434 Alt 30 dan başlıyodu dalgalıydı yükselip iniyodu üst 120 den başlıyodu o da dalgalıydı aklımda bunlar kaldı😁
Eboz Nisa3434 az birşey sancın varmış ben 38 haftayım 20 lerde geziyor bir defa 30 a çıkmış oda zor zekat
Nisa3434 Eboz ben gebeliğimin başından beri sancı ve kramplar nedeniyle magnezyum falan kullanıyorum normal sanıyodum sancıları 😂😂 korkuyorum gitmeye alt muayene yaptı açılma bakmak için gözüm çok korktu
Eboz Nisa3434 onda ne dedi açılma varmı yaa bende çıkmadı açılma şuan egilip kalkmaktan öldüm inmiyor da aşagıya
Nisa3434 Eboz sancım yokmuş ama bişeyin darlığından bahsetti tekrar muayene edicek dedi anlamadım dedim şöyle anlatim normalde 40 cm olması gerekirken sende 35 cm dedi ama korkma çok küçük fark dedi neyden bahsettiğini çok anlamadım