Ebruerdi59 27.haftamıza girdik geçen ay tahlillerimizi yaptırmıştık. Özel hastane olunca bize pahalı gelmişti ücreti. Bu aydan itibaren ne sıklıkla gittiniz hastaneye ve kan tahlil sonuçları istediler mi ?
Soruyorumm Ebruerdi59 sekiz bucuk aylıkken de istediler ama doğum paketim var bi sıkıntı olunca hemen idrar kan alıyolar
Arife2736 Ebruerdi59 devlete gidiyorum 7 ayda da yaptırdım haftaya tekrar randevum var büyük ihtimalle yine ister düzenli olarak bı sorun var mı yokmu diye bakıyorlar
Simgece Ebruerdi59 bende muayeneye özele gidiyorum ama kan vs için doktorum her zaman sağlık ocağında yaptırabileceğimi hatırlatıyor. Bir sonraki kontrolde kendisi de kontrol ediyor sonucumu 🤗
Simgece Simgece 35. Haftamdayım kontrollerim 10 günde bire düştü. Bu hafta sağlık ocağındaki hemşirem arayıp kan ve idrar testi yapalım diye çağırdı. Sonuçlarımı aldım kadın doğumcum da getirirsin haftaya bende bakarım dedi 🤗
Simgece Ebruerdi59 muayene benim hastanede 270 TL + nst 75tl, 34. Haftada nstye başladık biz her gitmeye gidicez takipte olucaz bakalım. 10 gün içinde ikinci muayene kontrol olarak geçiyor ona ücret ödemiyoruz tabii ki.
Fatmaztrk Ebruerdi59 genelde sağlık ocakları zaten 39 yada 30. Haftada kontrole çağırıyor ve kan tahlili yaptırıyor zaten. Onlardan yardım alabilirsiniz
Ebruerdi59 Fatmaztrk o günden sonra zaten sağlık ocağına gidicez bize fazla geldi. Benim bir de erken gelme olasılığıda var ama çok şükür öyle bir belirtim yok
bsrydnn Ebruerdi59 sağlık ocağı düzenli olarak 1-1.5 ay arayla çağırıyor. hastane yerine aile hekiminizden gerekli tahlilleri kan ve idrar olarak yaptırabilirsiniz. Ekstra istediğiniz varsa onları da söyleyin
Fatmaztrk Ebruerdi59 her aklına soru takıldığında içine şüphe düştüğünde hemen sağlık ocağına git aile hekimliklerindeki ebeler bu konuda genelde çok hassas oluyorlar umarım iyi bir doktorun ve eben olur her konuda yardımcı olurlar 🙏🏻
Simgece Ebruerdi59 gerçekten çok pahalıymış… Rabbim kolaylık versin. Bizde 150 tlyle başladık iki kez zam geldi hamileliğim süresince 😅şehir neresi sizin ?
Ebruerdi59 Simgece Tekirdağ gidiyorduk sonra çorluya gitti doktorumuz özel klinik açtı kendine ameliyatında optimed hastanesinde yapıyor 😅
Soruyorumm 34_34 hastanede bunun için çlışan insanlar var danışmana sorup oraya yönlendirildik fiyat ve şartlarda anlaştık yaptık