1prensannesi__ Kızlar aranızda park yatak beşik kullanan alan varmı? Doğumuna 40 gün kaldı beşiğini alıcaz park yatak almak istiyorum kullanım açısındanda çevremde çok kişi memnun ama içine ayrıyetten yatak almak gerekiyor mu yoksa içindeki ara kat yetiyor mu(resimdeki gibi) yenidoğan için ilk başlarda babynest ile koyarım diye düşündüm ama olurmu?
egeninincisii 1prensannesi__ Ayrı yatak almak gerekiyor içine 🌼 ve aşırı konforlu. Oğlum 2 yaşında. 6 aylıkken aldık hala kullanıyor. Kızıma da aldık. Bir süre içine reflü yastığı koyarak kullanacağım. Sonrasında uzun süre kullanır zaten.
Birgul 1prensannesi__ ben kullanmadım ama amcamın gelini kullandı bu tarz, hatta 2.5 yaşında oğlu hala kullanıyor kullanışlı baya benim odama sığmadığı için alamadım. İçine yatak gibi bişey diktirdi kayınvalidesine çünkü kendi yatağı baya ince rahat edilmez yani
MUSU21 1prensannesi__ kesi likle park yatak al. Annne yani olanlardan al hatta.. ve icine de yatak almalisin o sunger tarzi seyde yatiramassin bebisi.. baby nest de yatirirken evt gerek yok ama babynest e sigmayinca mecbur alacaksin artmadan fiyat al derim.. ayrica biz kendimiz yatak yaptik diyenler olmus ama bebeklerin omurga gelisimi icin onerilen bebek yataklari var o nlardan almalisin. Ucuz olsun diye Kafana gore yorgancidan fln diktirme bence.
MUSU21 1prensannesi__ yatas cottony veya yatas twiny gonul rahatligiyla alabilecegin modeller arasinda..
Mlkrshn 1prensannesi__ bende aldm içine ayreten yatak istiyor annem kendisi yaptı bebek için bu ölçülere uygun kurduk gayet güzel anne yani da oluyor . Ablamlar da hep kullandılar onlar memnun olunca bende aldm
egeninincisii 1prensannesi__ O da olabilir. Hatta güzel olur. Ben de düşünmüştüm ama oğluma da reflü yastığı kullandım diye böyle yapmak istedim. Altına yumuşak bir battaniye seriyorum, reflü yastığına yatırıyorum. Kusup boğulmayı engelliyor 🥰 Babynest varken yatak almanıza gerek yok. Ama babynest yokken zemini çok sert.
1prensannesi__ Mlkrshn Evet canım çevremde çok var kullanan memnun kalan özellikle bu beşikleri al faydasını görürsün diyen bakalım 😊
mhrmom 1prensannesi__ ben de kullanıyorum ve memnunum. İçine yatak yapılması gerekiyor tabi, kendi yatağı çok ince. Ben yatağı (döşek gibi annem yaptı sağolsun çok hoş🤭) alta koydum üzerine kendi yatağını koydum öyle kullanıyorum gayet güzel 🤗
Gulnur33 Biz elele markasının bonte modelini, arkadaşımda madre modelini aldı. Şunanda kendi sitesinde yatak hediyeside var. Kademeli bir park yatak, uzun yıllar kullanılabilir. etrafımda 5 yaşına kadar kullananlar var
1prensannesi__ MUSU21 Evet canım şimdi uygunken yatağını da alıcam yoksa malum hergün zam geliyor teşekkür ederim önerin için 🥰