Lilyumfokimum Bende çok stresliydim ilk günler ve feci bulantım vardı. Bende ailemden uzaktayım gurbetteyim. Sağolsun kayınvaliden 1-2 hafta yemek göndermişti aama biyere kadar .. insan belli süre sonra çekiniyor ben yaparım öyle ya da böyle diyor.. size tavsiyem gerçekten bu durum geçici siz daha yolun çok başındasınız. Strese sokmayın kendinizi eğer çalışmıyorsanız bol bol dinlenin Ayaklarınızı uzatın. Gerçekten ayaklarınızı uzatın :) ben inanın titiz bir insandım ama 3 ay elektrik süpürgesini elime almadım. Size böyle olun demiyorum tabiki, düşük tehlikem filan yoktu ama kendime hep sen bu çocuğa kavuşmak için az çekmedin şimdi keyfini çıkarmaya çalış diyordum ama mide bulantıları asla keyif yapmama izin vermiyordu. Bana doktorum “sürekli kustuğun için vicdan azabı çekme çünkü bebek ilk 3 ay senin yediğinden bir gram bişey almıyor, 3 aydan sonra başlıyor beslenmeye” demişti. Ben maskeyi yüzüme takıp öğüre öğüre yemeği yapmaya çalışıyordum. Hazır yemeklere aşırı yatkın olmamaya çalışın siz yinede, dikkat edin en azından kahvaltılarınızı güzel yapmaya çalışın ve en önemlisi ara öğünlerinizi zenginleştirin. Her gün cevizinizi yiyin mesela, kuruyemişi tüketin, muzu her gün yiyin. Ve doktorun verdiği folik asiti asla ihmal etmeyin. Doktorlarında dediği gibi 3 ay Siizin yediğiniz yemekten beslenmenizden bişey almıyor. Ama siz sürekli hazıra yoğunlaşmayın sağlığınızada dikkat edin ne olur ne olmaz. Çubuk kreker biraz yatıştırıyor. Allah bu en güzel zamanlarda yardımcınız olsun :)