DenizCeylin 30+2 deyiz bebek aşağıdaymış baya. Sancım var. İğne başlado doktor ve progestan tabi. Benle aynı durumda olup düzelen var mı? Yada tavsiyesi olan. Ağlıyorum, çantamız hazır değil tuhaf bir haldeyim
HanifeAhmet DenizCeylin Ya bizde 30+1 olduk 2 3 gündür acayip derecede vajinam acıyor yuruyemiyorum resmen ve karnım ağrıyor sancı nasıl oluyor acaba hastaneye de gitmedim bebek baskı yaptığı için oluyor dediler hep 🤦 Allah yardımcınız olsun inşallah zamanında doğar bebeğiniz korkmayın Allah’ın izniyle evladınız erken bile doğsa çok şükür baya bir gelişimi tamamlanmıştır Rabb’im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dualarım sizinle 🙏❤️
Hatice_Bahri DenizCeylin ay 30 hastalıkken yalancı sancı olmustu çok korkmuştum Allah yardımcın olsun . Aynı sekılde hıc bır şey hazır deyıldı çok zordu
DenizCeylin HanifeAhmet bekletmeden bir görün emin ol derim. Ben 3 gün bekledim çok pişmanım belki daha yukardayken yakalardık bebeğimi😔. Allah razı olsun inşallah düzelir çok stresliyim doğsa sağlığını stres ediyorum, o kadar eksiğimiz varki nasıl olacak onu da bilmiyorum..
Akan Kızlar hayırlısıyla bir şey olmaz benım de aşağıda bebegın eşi , bi ara iğne ve fitil kullandım suan rutine devam ediyorum çok yorulmayın dinlenin istirahat edin
DenizCeylin Akan Akan düzelmene sevindim bana da umut oldu, inşalalh benim bebeğimde içerde kalabilir gelişimini tamamlar🤲🏻Bizde ipne ve fitil kullanıyoruz. Ama progestanı yutuyorum malesef olmadı dğer türlü
HanifeAhmet DenizCeylin her şey olacağına varır hiç stres yapmayın bu sizi daha çok tetikler doğum için inanın ben sadece bir dolap aldım oda bir aya gelir dediler başka hiçbir şey yapmadım bir kıyafet bile almadım zıbın aldım sadece indirimden o kadar ne yapacağım diye aklım o kadar karışıkki ama sizde hiç üzülmeyin bunlar için alacak gücünüz mü yoktu yoksa daha erken diye mi almadınız bişey
Mavi453 Bende bu gün doktoruma gittim 31 haftalıgım plasenta kireçlenmesi yaşlanması var dedi doktor erken doğum olabilir dedi kızlar çok kötü oldum
mmerrveenur_usta DenizCeylin Hiç korkmayın sakin olun bende 32+5 erken doğum riskim var iğne oluyorum fitil kullanıyorum eğer düzelmezse yarın yatışım olucak ağlamayın stres yapmayın ben iki gündür dinleniyorum kalkmıyorum sizde öyle yapın içinizi ferah tutun çoğu kişide aynı şikayeti görüyorum ama doğum hep 36 37 de yapmış oluyorlar o yüzden rahatlıyorum kendimi hareketlerini takip edin hiç panik yapmayın bakın bende aynıyım ayrıca benim ki boynuna 2 tane de kordon dolamış dua etmekten başka çaremiz yok 🙏🏼
mmerrveenur_usta DenizCeylin Benim de hiç bir şeyim hazır değil eksikleri var yıkamalara bile bu hafta başlıcaktım bu çıktı tek sorunumuz bu olsun onlar iyi olsun gerisi bir şekilde hallolur bunu düşünüp strese sokmayın kendinizi siz iyi olun ki o da iyi olsun 🙏🏼
cimcimemmmm DenizCeylin kizlar benim de erken doğum riskim var ve 31 haftalığim. 2-3 gündür dikiş yerim şişik geliyo ve agrisi var biraz. Doktora da henuz görüşmedim. Benimde bebegim altta baskı yapiyo dikişler e . Üzülmeyin bakin herkes ayni durumda mutlaka Rabbim yardim ediyor. Bol bol dinlenin size tavsiyem . Ve stres yapıp cok düşünmeyin. Dinlenin ve tevekkül edin Allaha . O kadar zor günlerden geldim ki bende bu haftaya bir şekilde Allah yardim ediyor. Dua edin . Igne ve progestanin cok faydası var ben de kullanıyorum. Ayaklarinizi havaya kald8rin ve popo altına hafif bi yastik bırakın iyi olacaz hepimiz 🤲