Mero22 Burcinnil Kişiden kişiye değişiyor aslında ben de prilam kullanıyorum bazen iyi geliyor ara da az etki ediyor
Ilknur13 Bende 6+2 yim yeni yeni başladı ama çok hafif fakat yemek yedikten sonra hazımsızlık şişkinlik ve gazım oluyor çok afedersiniz çıkartmadığım sürece rahatlayamıyorum varmı çözümünüz yada benim gibi olan merak ettim bende
tazecikannee Bende 7 haftadan beridir öleydim hiçbişey kullanmadım ama çok zordu mide bulantısı 12+6 oldum şuan yavaş yavaş geçiyor gibi
Burcinnil tazecikannee bende 6 haftadan itibaren başladı Şuan 8+3 umarım benim de bir an önce geçer hiç bir şey yiyemez oldum 😩
Burcinnil Mero22 bende kullanıyordum ancak bu son zamanlar da çok etkisini görmüyorum ve mide ağrısı yapıyor 🤷♀️
Mero22 Burcinnil Evet bazen bende de etkisi olmuyor ama sanırsam diğer mide bulantı ilaçları da öyle. Ben de mide ağrısı yapmadı ama bı doktorunuza danışın isterseniz.
dmtturan Burcinnil prospektüsün de kullanım değişiklikleri var baktınız mı acaba ben sabah 1 akşam yatmadan önce 1 içiyorum hem sabahı hem akşamı garantiliyorum Aslında öyle de yazmıyor ama bana iyi geldi dr daha gidemediğim için bu şekilde çözüm buldum
tazecikannee Burcinnil çok haklısın çok zor anlıyorum yapacak bişey yok ama doktoruna ilaç isteyebilirsin ben kendim kullanmak istemedim
Ilknur13 Yeniannis_ şu hafif mide bulantısı da geçse rahatlayacam yemek yedikten sonra hiçbir şey görmek istemiyorum midem daha çok bulanıyor