Beyzak11 Hayalgokce benim 3. Ayıma kadar kanama alanım vardı sürekli kanıyordum hiç kalkmadık progestan kullandım 3. Aydan sonra düzeldi
acargolge5 Hayalgokce ben kuzum benim ki düştü ıki buçuk aylık iken . Kanama alanı keseye bulaşmış bebeğe zarar verıp kalbini durdurmuş oda agrı sancı hıssedıp hastaneye gttgmde yolda kanama ile tam düşmüş zaten
acargolge5 Hayalgokce o ana kadar bende hiç kanama yoktu yoldayken oldu kanamam megersem kese etrafındaki kanama içeriye de bulanmış bebeğe zarar verıp attırmış
Ozenm Hayalgokce benim kanama alanım vardı bayada genişti ama düşük yapmadım iğne,hap ve bol istirahatla 3. Aydan sonra geçti
acargolge5 Hayalgokce evet ondan uc ay sonra oldu cnm smdı kızım yanımda uyuyor yeni kırkımız çıktı çok şükür 🙏 kızımın adını Gökçe koydum seninde adın sanırım🫠
Hayalgokce Benim kizimin adi Gökçe 4.5 yasinda cok akilli uyumlu halden anlayan bir cocuk insallh sizinkide oyle olacktir🌼 o cok kardes istedi ama nasip olmadi yalniz kalck diye cok korkuyorum bide hamileliğinizdede kanamaniz oldu mu acaba hic?
vveraa Haftamızdayız ve nerdeyse hep kanamalı geçti hala geçiyor yatıyorum sürekli ama şükürler olsun herşeye rağmen güçlü kızım benimle 🌸 nasipten ötesi yok