Khhgf Belimenve kasıklarıma şiddetli bir şekilde sancı gelip gidiyor kızlar acaba dopum sancısı mı 38 haftalıgım
mommysbrids Khhgf düzenli aralıklarla geliyorsa evet yani mesela 20 dakika ile başlar ve zamanla 15 dakikaya 10 dakikaya ve en son 4-5 dakikaya düser Ek belirti olarak ishal kusma yada hafif bi bulantı durumuda olabilir ama herkeste olacak diye birsey yok
Hatice_Bahri Khhgf hemen duşta sıcak suyu sırtına tut yarım saat falan kaldım ben kesılınce sancılar yalancı sancı ama gecmesse gerçek sancı
Khhgf Adet sancısından dhaa fazla bir sancı korkuyorum hastaneye gitmeye kararsız kaldm çünkü gidersem tekrar tekrar çatı muanesi fln olur diye korkuyorum 10 dakikada bir oluyor eşim belime masaj yapınca aşırı rahatlama oluyor
Hatice_Bahri Khhgf sen bı hastaneye gıt o zaman doktorum dedı bana cunku gecmesse hemen gelın bakalım dedıydı
Khhgf Hatice_Bahri Gitsem mi bılmıyorum aslında evde sancıyı cekmek istiyorum ama hala geçmedi hiç bir leke nişan su belirtisi yok sadce şiddetli bel ve kasık agrım var
Khhgf Bhrsn Sezeryan oldum kızlar suyum patladı sabah zaten gece sancm vardı 38 haftalıktık daha direk sezeryane alndm
Khhgf Hatice_Bahri amin inşallah sezeryan baya zormuş rabbim sizede güç kuvvet bir avazda dogurnayı nasp etsin
Hatice_Bahri Khhgf benım ılk sezeryandı ikincı normal olacak Allah’ın ızlıyle evet zor ılk bır hafta zor yüklenme kendıne