Hilalasena Yarından itibaren 29. Haftaya giriyoruz malesef erken doğum tehlikemiz var. Son 10 gündür regl sancısı gibi sancılarım var. Nst de sancım 40-60 civarı çıkıyor çok şükür açılmam olmadığı için progestan ve pruloton la dayanmaya çalışıyoruz. Onun dışında çok şükür mide yanması falan hiç çekmedim. Hayırlısı ile 30. Haftalara girersek iyi olacak 😅
umutsuzmom Derya_gumus bende 27+2 aynı durumdayimher an vajinadan çıkacak gibi üstelik benim serklajim var dikişi açacak diye korkuyorum onun acısını demiyorum bile
Bulut2093 Bnmv-1 şeker yüklemesi yapıldı. Düşük şeker çıktı. Ondan kaynaklı beslenme de hep şekerli gıdaya kayiyordum. Simdi çok dikkat ediyorum.
Aysegulun_bebesi_29haziran Bnmv-1 Bugün 26. Haftaya girdik ve ben şimdiden zor yatıp kalkıyorum. Gece dönerken eşimden destek alıyorum :) sürekli tuvalete gitmek de cabası.
Tinasu Aysegulun_bebesi_29haziran gece 3 kere tuvalet seansım var benimde sırt ve bel ağrısıda cabası daha 26 sonraki haftalar nolcak diyr meraktayım 😀
Gamzemm- 28+3 haftalık hamileyim 3 gündür bebeğim sertleşiyor bı tarafa toplaniyor karnım taş gibi oluyor gün içinde çoğu kez oluyor neden acaba böyle olan varmı
Bilgeyumuk 26+1 den merhaba🙏 Mide yanması, idrar yolu enfeksiyonu, derken zor geçiyor biraz. Rabbim herkesin yardımcısı olsun hayırlısıyla zamanında doğuralım 😍
Aystsn 27+4 kasık ve çatı ağrısı yatakta dönemiyorum bile mide yanmalarıda başladı ve nefesimin bana yetmemesi
Esra88kskn _edakrsu22 alabilirsiniz bence ben kac sise kullandim midem yaninca ya da agriyinca 1 tatli kasigi iciyorum rahatlatiyoe baya
nutellaningizlitarifiyim Bnmv-1 Haftadayız sırt ağrısı bel ağrısı nefes darlığı ödem hemen hemen 12 kilo aldım son üç ay nasıl geçecek bilmiyorum. 🤦🏼♀️
Eyll06 nutellaningizlitarifiyim çok almışsın kıloyu ben 7 kılo aldım bebeğimin kılosuda haftasına göre uyumlu bu haftalarda bu kadar kılo aldıysan sen doğuma kadar 30 kılo almış olursun dıkkat etmelısın 9 ay boyunca toplam 12-15 kılo alman gerekıyor🤦🏻♀️
Tinasu nutellaningizlitarifiyim bende 9 kilo aldım 26 haftalığım daha,ilk 5 ay 5 kilo aldım 6.aya girince bi haller oldu iştahım deli gibi arttı 1 ay da 4 kilo fazla değilmi