Gulikk Anneler 9 aylık bebek.Yatırdım yataka koydum.geldımkı yıkıldı yerde aglıyor.3-4 dakıka agladı sakınlesdırdım.Yenıden yatırdım yatdı.Bısey olurmu kızlar?Kusma flan bısey olmadı.Lutfen basına gelen yazsın,Bısey olsaydı aglardı sakın uyurmuydu?
Cicilibicili Gulikk 2 saat tedbiren uyutmayın. Kusma, kan gelme, gözlerde kayma durumu olursa hemen doktora götürün. Geçmiş olsun
Simge1Hho Gulikk en az 2 saat uyutma,takip et. Bi degisiklik farkedersen hemen doktora git. Cok gecmis olsun
Damla1995 Gulikk yikildi derken cocukmu dusmus besikmi yikilmis cocukla bir anlamadim ben. Cani yanan agrisi olan cocuk durmaz uyumaz belliki suan iyi.ama sen darbe alip almadgini gormemissin her ihtimale karsi uyutmaman lazim uyutmamalisin.dikkatini dagit oyun oyna uyumasin.Huysuz olur aglar susmazsada al acile gotur muhakkak.
tazeanneveminigi Lütfen böyle bir yanlışa düşmeyin. Bir programda izledim. Kadın çocuğunun kafasını yere vurduğunu söylüyor ama sustu ağlamadı diyordu. Asla amacım korkutmak değil ama çocuk beyin kanaması geçiriyor ve sonuç çok acı. Lütfen kusura bakmayın. İçiniz rahat etmesi açısından bir gösterebilirseniz daha iyi olur tabi kafasını çarpıp ettiyse. Çok ama çok geçmiş olsun.
AhuCahan3 Gulikk benim 2 kızım var . Ikisindedede yataktan düşme olub yikiliblar hiç bişey olmaz çok korkutma kendini eğer ağlarsa dayanmazsa o zaman doktora gotur
mommysbrids Gulikk boyle bi durumda bebegi asla en az 3-4 saat uyutmamak lazim göz takibi kurmalisiniz Kusma durumunu takip edin Bence hatta bi devletin aciline gidin
Aselnisa_16 Gulikk canım benim kızım da çok düşerdi çok hareketli bir çocuktu hep öyleydi hala öyle..ama eğer kafasının üstü yani o bıngıldak kısmını çarpmadıysa korkmana gerek yok alnını filan birçok kez çarpacak zaten gözlerine dikkatli bak kayma filan varmı bide iki saat uyutma mümkünse