Havvakolay Kızlar aşırı canım yanıyor şu 15 gündür geçmeyen ağız yaralarım yüzünden 😢 bogazıma kadar ındi sanırım yutkunmakta konuşmakta bile zorluk çekiyorum 😢😢 başına gelen varmı yada neler kullanılmalı çok kötüyüm
Ipekk123 Havvakolay vitamin eksikliğiniz olabilir genelde bağışıklık düştüğünde oluşur tuzlu suyla gargara yapın dinlenin iyi beslenin çok baharatlı ve sıcak şeyler tüketmeyin geçmiş olsun 🙏🏻
Zumra_elif61 Havvakolay karadut bulursan ye canım ilaç niyetine iyi geliyor şimdiden geçmiş olsun ❤️❤️
Rubycikolatam Havvakolay benim oglumdada olmustu su bile icemiyordu pipetler zorla içiyordu aft tı oglumdaki ilaclar ise yaramadi komşum temiz bir tulbent ve karbonatli su ile agzini hergun sildi ve sildikce azaldi en son hepten bitti hamdolsun
Havvakolay Ipekk123 bende habire sıcak ıcıyorım yumuşatsın diye doktor vitamin verdi özel aldım bide ama sanırım fayda etmıyor
Huriyemdk Merhaba kansızken benim de çok olırdu ağız yaralarım kan değerinize baktırın ayrıca aktarda olur sanırım dil ağız yarası için şeker var şeffaf birsey onu sorabilirsiniz
Havvakolay Zumra_elif61 bu mevsim de biraz zor ama kurusunu yada özünü alırım inşallah oda fayda eder 🥰
Havvakolay Rubycikolatam bende denemedıgım şey kalmadı ama bogazıma kadar ındıgı ıcın çok canım yanıyor 😢
Aselsmoms Havvakolay benim de kanım ve vitamin değerlerim düşük olduğu için bende de çok çıkıyor canım ben karbonat kullanıyorum iyi geliyor sende dene bence geçmiş olsun 🤗🌸
Havvakolay Zumra_elif61 ay ne güzel olurdu ☺️☺️ Migros biraz uzak ama giderim canımın yanması gecsın yeter ki