melisa_dzgn61 Kimler bizim gibi şubat hamişleri.bugün doktorumuza gittik.doktorumuz 5 buçuk aylık olduğumuzu ve sağlıklı olduğumuzu söyledi allaha şükürler olsun 🥰 ve doğumumuzun 1 ila 11 şuabt arası gerçekleşeceğini söyledi ya sizlerinki?🥰
ParildayanYildiz melisa_dzgn61 19+3 günlüğüz tahminen şubatın son haftası kavuşucaz inşaAllah kızımla🥰
Eldgrn melisa_dzgn61 bizde 20+1 olucaz kızçemle doğum ilk tahmini 22 Şubattı 17+6 da gittiğimde 19 Şubat olmuştu bakalım bekliyoruz heycanla kızçemi
melisa_dzgn61 baby3_ aynen canım doktorumuz ne diyorsa o ben normal istiyorum tabi ki ama o zaman belirler bunu 🥰
Sblytm1990 ParildayanYildiz aynıyız canım ama benim ikinci doğum olduğu için 16subat gibi olabilirmiş benimde kızım olucak nasipse🤲🤲
ParildayanYildiz melisa_dzgn61 inşaAllah sizde🥰 bir post açmıştım ama gören pek olmadı galiba 2 gündür karnım sertleşiyor uzun sürüyor bu canımı acıtıyo siz yaşadınız mı normal mi acaba bunlar
Qnl Maşallah hepinize sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza bende 22 haftalığım ama Ocak bnm muhtemelen belki Aralık :( bana da dua edin zamanında sağlıkla gelsin bebeklerim
Melkekkrgnn Qnl pardon bende 22 haftayım 17 şubat nasıl aralık ocak oluyor senınkı hesaplamayı kim yaptı 😂
melisa_dzgn61 ParildayanYildiz ben de onun ile ilgili post açtım canım bir sertleşme gerginlesme ve kaşıntı var hafif gayet nirmal 🥰
melisa_dzgn61 ParildayanYildiz karnını mutlaka nemli tut bu dönemde çatlak olusmasin doktorum beni bugun catlak kremine baslatti🥰
ParildayanYildiz melisa_dzgn61 öylemi teşekkür ederim yeni yeni böyle şeyler yaşayınca bir endişe etmiştim bende